Terhes lehetek? Furcsa tünetek. (teszt?)
Peteéréskor nagyon erős görcseim voltak 2 nap. Furcsán érzem magam, néha szédülök. Lehet terhes vagyok? Vettem egy tesztet, mint látjátok megcsináltam. Mit gondoltok?
Mivel 2 db teszt volt a dobozban, csak megcsináltam a másikat is délután. Eléggé furcsa lett az eredmény. Lehet veszek majd még tesztet, mert mostmár nagyon nem hagy nyugodni a dolog.
Azt kötve hiszem, hogy 32 éves vagy, ha még azt sem tudod, hogy hogyan működik a terhességi teszt.
Ez meg, amit utoljára feltöltöttél egy full negatív, nem is értem, mi furcsát látsz rajta.
Az sem világos, hogy miért csináltál megint, ráadásul délután tesztet, mikor még mindig 6 nap van a következő ciklusodig.
A teszt leghamarabb a következő ciklus első napján mutatna valamit, ami értékelhető eredménynek számít. Addig kb. pénzkidobás.
Rendben van
Ha ezt akarod hallani
Igen terhes vagy!!!
"Bűn, hogy negatív tesztnek szerintem hófehérnek kellene lennie?"
Nem bűn, csak akkor nem értem, hogy ha már kérdeztél, miért nem fogadod el a válaszokat. Egyrészt megkaptad mindkét tesztre a választ, negatív és hófehér mindkettő.
Másrészt az első oldalon kiderült az is, hogy halvány lila gőzöd sincs a tesztek működéséről. Aztán kiderült, hogy kb. a tested működéséről sem.
A helyedben inkább jegyzetelném azt, amit itt mások mondanak, és kicsit utánaolvasnék a témának. De te ehelyett felkapod a vizet és rögtön nekitámadsz mindenkinek. Ilyen éretlen viselkedéssel pláne remélem, hogy tényleg nem vagy 32.
Ez tényleg negatív de ha idegesít akkor vegyél még tesztet hogy megnyugodj de várdd meg a menzesz napját és akkor tesztelj tehát 6 nap múlva.Ha esetleg nem jönne meg akkor várj 2 napot és utána tesztelj
Meddő?
Épp kis babát várok 🙏🥰 de én nem teszteltem 6-7 nappal előtte..
Olvasgattam.. Ha mar tudom a pete érést, legyek tisztában a beágyazodasrol is
26#os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!