Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes máshova mennem?

Érdemes máshova mennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A pozitív terhességi tesztet követő 6. napi hcg 980, prog 33 lett. Másnap elmentem egy új nőgyógyászhoz, hogy kérjek pótlást. Nem értette, mit szeretnék, ő ilyennel még nem találkozott, hogy valaki csak úgy prog és hcg tesztet csináltat, és most ő nem is ír fel prog pótlást, csak megállapított terhesség esetében.

Mindenhol azt olvasom, hogy másnak pozitív tesztnél is sms-re a doki felír progeszteront vizsgálat nélkül.

Szerintetek menjek másik dokihoz, vagy elfogadjam, hogy feleslegesen mentem progit nezetni.

Köszi

2021. szept. 8. 12:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33 mi? Mi a mértékegység?
2021. szept. 8. 12:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Nmol/l
2021. szept. 8. 12:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ő az orvos nem te.

Orvosi utasításra mentél progit nézetni? Nem.

Ha barnázol vagy vérzel szükséges a progeszteron pótlás.

A progeszteronszinted alacsonyabb de simán rendben van.

2021. szept. 8. 12:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mész önként progeszteront nézetni nem is tudnád mennyi, nem is aggódnal feleslegesen.
2021. szept. 8. 12:25
 5/11 A kérdező kommentje:
A 21. napim alacsony volt, 4 nmol/l. Emiatt nézettem.
2021. szept. 8. 12:26
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Csak ő az orvos és nem te...

Nálunk pl kifejezetten utálják az ilyen emberket,akik az internetről kidiagnosztizálják magukat, önként ilyen olyan vizsgálatokat csináltatnak, majd kész tények elé állítják a dokit, holott full baromságot beszélnek...

Nem véletlen nem kaptál semmit...

2021. szept. 8. 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:

de van valami tüneted, ami miatt gondolod hogy kellene?

nekem mondjuk a 21.napi 81,9nmol/l volt, még nemtudom várandós vagyok-e 2 nap múlvára várom. 33-mas progi szint nem tudom jó-e :/ de ha a doki nem érzi szükségét a pótlásnak, akkor nem ír fel. akiknek sms alapján ír, gondolom régebb óta oda járnak stb...

2021. szept. 8. 12:34
 8/11 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm.

Nem netről diagnosztizaltam, előtte pár hónappal endokrinológus kért vizsgálatokat, ő mondta az értékeket, mi a jó és mi nem.

2021. szept. 8. 12:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 6hetesen volt 38 a progeszteronom, azóta meg is született a lányom.

Ha korábban endokrinologus kérte, akkor vele konzultálj erről

2021. szept. 8. 12:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem tünet miatt mentem, nincsen szerencsére, csak kevés :/ kérdeztem, hogy ön szerint ekkora hcg-hez elég ennyi prog, de nem válaszolt.

Köszi

2021. szept. 8. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!