Cikatridina kúp mellett lehet babára gyúrni ?
Szerintem a betegtájékoztatót olvasd el, bár abban gondolom várandósságra az van írva, hogy az orvossal beszéld meg :D szóval én ezt ajánlanám.
De ha van enyhe hámsérülésed jelenleg, lehet nem most kéne próbálkozni.
Tudom, nyilván rossz egy hónapot kihagyni, mi is most próbálkozunk, de én kerülném a védekezés nélküli szexet, ha bármilyen orvosi készítményt kellene szednem, főleg amit hüvelyben kell használni.
Persze ha már próbálkoztatok és esetleg most lennél várandós, csak még várod a nem vártat, akkor bízom benne, hogy nem fog gondot okozni, hogy megmaradjon a kicsi :)
Nem hiszem, hogy a kúp gondot okozna, nekem is írta fel a doki mikor már terhes voltam, igaz nem használtam fel végül, mert magától helyreállt a "béke".
Viszont mikor volt egy kis zavar a hüvelyflóra egyensúlyában, akkor kémiai terhességem lett. Nem biztos, hogy volt összefüggés, de annyi biztos, hogy ha nem vagy egészséges odalent, akkor nem ajánlott a szex. Csak ronthat a helyzeten, és ha közben megfogan a baba, az jócskán nehezíti a kezelést. (Ami neked is kellemetlen, és később a terhességre nézve is lehet akár veszélyes is.)
Így én is várnék egy hónapot inkább.
Köszönöm szépen. Igazából Canesflort kaptam csak azért mert a ph-m a hüvelybe kicsit alacsonyabb volt. de 4 db-ot tudtam használni, sajnos éreztem, hogy marja a hüvely falát. Valószínűleg arra allergiás voltam. ezért kaptam most ezt, mert enyhe égő érzést tapasztaltam a canesflort-tól.
Lehet tényleg kihagyok 1 hónapot. kb hétvégén lesz peteérésem. Addigra helyre jöhetek, de 10 db-os ez a Cikatridina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!