Pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
11.dpo délutáni.
Tudom tudom korai... De kivancsi vagyok hogy csak én látom e?
2021. szept. 6. 20:01
31/41 A kérdező kommentje:
Érdekességnek raktam fel, tegnapi tesztek, de tenyleg6vacak, ez volt itthon megcsinált. Eddig nem jött meg remélem így marad.
2021. szept. 10. 12:51
32/41 A kérdező kommentje:
Nem döntöttem el, azért raktam fel a kérdést. Csak furcsa volt...
2021. szept. 10. 12:52
33/41 anonim 

válasza:

Leány anya akarsz lenni ? Egyszerűen nem akarom elhinni h több vagy 16nal
34/41 A kérdező kommentje:
24 vagyok és van egy 2es fél evesem. Tudom hogy a tesztek közül egyik sem volt egyértelműen pozitív. Sőt. Csak kíváncsi voltam. Ennyi.
2021. szept. 10. 13:14
35/41 anonim 

válasza:

Ezekre a tesztekre azt mondanám inkább hogy nincs kérdés de hát te tudod mennyi időd van hulyesegekre
36/41 anonim 

válasza:

Hidd el az ilyenekre mint te elég ránézni és terhes szóval nem hiszem h Sokat kell várni
37/41 anonim 

válasza:

Ez mind negatív.. Nekem már a nem várt napján egyértelmű erős pozitív volt a 25ös teszt..
38/41 anonim 

válasza:

Ezek negatívak, de én vennék egy facelle 10-es mártogatós tesztet Rossmannban, az már ki kell hogy mutassa.
40/41 A kérdező kommentje:
5nap késéssel megjött.
2021. szept. 14. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!