3 nappal előtte ?

Figyelt kérdés

Volt olyan aki peteérés előtt 3 napos együttlétből lett babás?

Csak érdekelne mennyi esély van így a babára. Reménykedhetek-e ebben a hónapban!! :)

Hétfői napon tudtunk együtt lenni és csütörtökön volt peteérésem. Ovu teszt és hőmérőzés mutatta és persze tüneteim is voltak.

Valakinek hasonló eset? Tapasztalat ?

Nagyon várjuk már a babát 😕

2021. szept. 5. 21:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Huh. Halk grat. :* úgy örülök. :)
2021. szept. 14. 12:22
 22/24 anonim ***** válasza:

Gratulálok kérdező!

Minden rendben azóta?

Nekem 3 nap múlva lenne a nemvárt napja, ovu előtt 2 nappal voltunk együtt. Tesztem nincs itthon :D pont azért, hogy ne tesztelgessek túl hamar. Viszont van egy olyan érzésem, hogy most sem sikerült. Melleim fájdogálnak, mint ahogy mensi előtt szoktak, más “tünetem” nincs.

Drukkolok mindenkinek!

2021. szept. 18. 09:06
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem 4 nap van a nemvartig. Szokásos pms elmaradt. De néha szokott lenni ilyen h elmarad. Nem alapozó erre. 2 tesztem van itthon. Menzesz előtti napon megcsinalom vagy aznap . :) 3 vagy 4 nappal ovu előtt voltunk. Persze vannak kisebb csúszások a ciklusomban. Csak naptár szerinti ovut néztem. :) 1 és válaszoló vagyok.
2021. szept. 18. 09:54
 24/24 A kérdező kommentje:

Velem minden rendben köszönöm.

2 hét múlva megyek orvoshoz.

11.dpon teszteltem halvány pozitívat és ne tudjátok meg mennyire izgultam a nem várt napjáig mi is lesz. Persze még most is félek kicsit a 12.hétig.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom. ❤️

Írjatok meg mi lett veletek!

2021. szept. 18. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!