Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hete késik. Mi a bajom?...

1 hete késik. Mi a bajom? Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve, félek! Kérlek segitsetek..17 éves vagyok és nagyon kétségbe vagyok esve.1 hete késik a mensim és az utolso szeretkezésnél a baratom,akit tiltanak tőlem,ugy tette belém a péniszét,hogy az első körnél amikor elment,levette a gumit és 15perc után belém tette gumi nélkül.De az első után nem zuhizott.Nagyon faaj a hasam,derekam,a melleim is(valami csomót érzek a mellbimbóm felett).Mi ez?Terhes vagyok?Nagyon féllek,mert ha terhes vagyok,engem otthon kinyirnak..:(
2008. dec. 10. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Tesztelj és megtudod! Minél előbb megvan az eredmény, annál előbb megteheted a következő lépéseket...jobb a biztosat tudni, mint félelemből nem tesztelni és esetleg kifutni az időből...

Az esélyed persze megvan a terhességre...

2008. dec. 10. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha 1 hete késik, akkor ha most azonnal csinálsz tesztet kimutatja a terhességet. Ne idegeskedj. Szerintem nem vagy terhes, csupán annyira ideges vagy a gondolattól is, hogy azért késik a vérzésed.
2008. dec. 10. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Minél hamarabb tesztelj!

Aztán jelentkezz, hátha tudunk még segíteni...!

2008. dec. 10. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
CSinálj egy tesztet, nem valószínű hogy terhes vagy, de sajnos az 1% esély megvan rá. Nem oktatni akarlak, de ha ennyire nem akarsz gyereket, akkor miért engedted meg hogy óvszer nélkül visszategye? Na mindegy, remélem tanulsz belőle, és tényleg nem vagy terhes
2008. dec. 11. 07:50
 5/6 A kérdező kommentje:
szerencsére negativ lett:)
2008. dec. 12. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor most már nyugi! Meg fog az jönni! :-)

(3, válaszoló)

2008. dec. 14. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!