Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
Már írtam nektek, hogy volt egy köztes vérzésem, foggalmam sincs mitől, azt mondták hogy ez normális! 25 naposak a menzeszeim, most 3ik napja késik! Jövőhét keddre van időpontom a nődokihoz!
2021. szept. 1. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10 vagyok ez mutatja, ha baba,estiből is, ilyenkésésnél, de a rossmanos facelle negyedáron is
2021. szept. 2. 12:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Továbbra sem jött meg, felhívtam a dokinőm, azt mondta vasárnap csináljak tesztet, mert szerinte még korai! Vettem ma tesztet, de az teljesen negatív lett! Foggalmam sincs mi zajlik le!
2021. szept. 3. 16:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Az a doki hülye már bocsánat.... a mai tesztek már a kémiait is kimutatják amikor is pár napos késésnél végeszakad és megjön. Ha negatív a teszted akkor nem vagy terhes sajnos. De ez is akkor igaz, ha tudod az ovut.

Ha előfordulhat, hogy akár egy két hetet késik az ovud akkor van esély, pláne, ha rendszeresen együtt vagytok.

Én mondjuk nem reménykednék ennyi idő után. Minden esetre 2 naponta javasolt tesztelni.

2021. szept. 3. 17:31
 14/15 A kérdező kommentje:

Hát foggalmam sincs mi zajlik a háttérben, most a 6ik nap késésnél tartok! Kedden doki már most nem idegesítem magam!

Lehet egy tüsző ami nem repedt meg, akkor adnak gyógyszert hogy meginditsa a vérzést! Foggalmam sincs!

Ilyen még sosem volt, max 2 napot késett, utána megjött!

2021. szept. 5. 11:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor keddig már csak kibírid. :)

Az, hogy eddig nem volt ilyen, nem jelenti, hogy nem is lesz. 22 év alatt mióta mensizek, az első együttlétem utáni stressz miatt maradt ki egy ciklus, tudatlanul azért csak féltem egy terhességtől.

Aztán ugye terhesen nem jött meg. És szülés után sokáig 34-38 naposak voltak a ciklusaim. Múlt év végén pedig egyszerűen nem jött meg. 2 kimaradt mensi után jutottam el dokihoz. Egyszerűen nem volt peteérésem...leállt. két nap múlva a doki után megjött. Elkezdtem újra foglalkozni az alapbetegségekkel qzóta szépen helyreállt.

Mindig van oka a késéseknek. Legtöbbször egy kimaradt ovu az ok. Ami évente egyszer teljesen normális. Jó esetben a doki nem lát majd semmit.

Mindig van egy első fura alkalom, ugye az évek telnek az ember felett, nem lesz mindig napra pontos. Ezért érdemes ovu tesztet haszbálni, akkor mindig lehet tudni mikor kell megjönnie. Kevesebb az idegeskedés :D

2021. szept. 5. 11:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!