Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap délután lett pozitív...

Tegnap délután lett pozitív az ovu teszt akkor ma próbálkozzunk?

Figyelt kérdés
Úgy olvastam, hogy pozitív után 24-48 óráig lehet próbálkozni, tehát ha tegnap együtt voltunk akkor nem valószínű hogy összejön, legyünk ma is együtt hogy több esély legyen rá?
2021. aug. 30. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
46%

Ha ma is együtt vagytok, akkor nyilván több esélyt adtok a babára.

De nem értem, hogy miért születik erről kérdés, nem szerettek együtt lenni, és ha nem muszáj akkor inkább kihagyjátok?

2021. aug. 30. 10:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Miből vontad le hogy nem szeretünk? Ez egy kérdés volt arról, hogy mennyi az esély rá mert még csak most kezdtünk a gyerek vállalása koncentrálni és segisegkérésként írtam ki. Egy Szóval se említettem hogy nem szeretek együtt lenni a párommal 🤦‍♀️
2021. aug. 30. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Te kérsz megerősítést arra, hogy érdemes-e ma is megpróbálni. Ha azt írják, hogy nem, akkor nem lesztek együtt?
2021. aug. 30. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha tegnap voltatok együtt az is teljesen esélyes, ha van kedvetek ma is legyetek együtt
2021. aug. 30. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem előtte lévő együtt létekből sikerült eddig teherbe esnem akár 2-3 nappaliból is.
2021. aug. 30. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne,mert a speriumnak idő kell hogy újra termelődjön. Ha tegnap voltatok együtt akkor holnap már valószínűleg lesz élő spermiuma a párodnak
2021. aug. 30. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!