Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehetett ennyire aljas...

Hogy lehetett ennyire aljas velem?

Figyelt kérdés

20 éve vagyunk házasok 40 évesek vagyunk. Ahányszor szóba került a gyerekvállalás férjem mindig bizonytalan volt, de soha nem mondta, hogy nem akar, de mindig közbe jött valami körülmény amiért mégsem lett belőle semmi, új munka, költözés, anyagi teher. Aztán most egyik nap beszéltünk erről és mondta hogy ő igazából soha nem akart gyereket de nem merte elmondani, mert attól félt hogy elhagyom és nélkülem nem bírná ki de azt sem bírná ki ha egy gyerek felborítaná az életünket.

Hogy tehette ezt velem? Mit tegyek most? Elcsesztem az életem, fiatalságomat és már nem biztos hogy lehetek anya.

2021. aug. 27. 12:43
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
36%
25-ös nemsokára egyedülálló anya lesz.
2021. aug. 28. 13:07
 32/36 anonim ***** válasza:
26%
És meg is érdemli, csak a gyereket sajnálom.
2021. aug. 28. 13:16
 33/36 anonim ***** válasza:
68%

Ha egyedülálló anya is leszek az nem emiatt lesz 🙂 de nem aggódok azt is végig tudom csinálni. Bár részben igazatok van, sokáig voltam egyedülálló anya. 21 évesesen már született egy gyermekem. Az édesapja 2 éves korában autóbalesetben elhunyt. Őt is fel tudtam nevelni eddig. Munka és gyerek mellett 2 diplomát szereztem minimális családi segítséggel (gyerekre vigyáztak néha). Részben hitelre vettem egy lakást, tudtam félretenni is. A jelenlegi párommal októberben házasodunk és éppen a közös házunkat keressük. A haladékot én magamban adtam neki. Ha fél év után is kamu indokokkal halogatta volna a gyerekvállást akkor lehet vége lett volna. Nem látok bele a jövőbe de nem is így alakult. Ő döntött úgy magától pár hónap után miután rendeződtek a munkahelyi dolgai és megbeszéltünk mindent, hogy jöhet a baba. Azóta neveket néz, ruhákat egyéb dolgokat mutat és a kisgyerekes ismerősünkhöz is gyakrabban járunk. Alig várja hogy megszülessen a közös gyermekünk.

De igazatok van... Én vagyok a legrosszabb anya és nő a világon mert tudom mire vágyom és úgy alakítom az életem (és teszek érte) hogy megvalósuljon.

A 26-os válaszolót is remélem ti pontoztátok fel. Úgy kell azt, sunyiba elhagyni a gyógyszert és csapdába csalni egy pasit, akkor aztán biztos sosem hagy el😂😂😂

Én is megtehettem volna ha akarom de erre sosem vágynék.

2021. aug. 28. 13:33
 34/36 anonim ***** válasza:
26%
Magadba adtad neki, persze 😊
2021. aug. 28. 14:01
 35/36 anonim ***** válasza:
26%

Igen.. Azért írtam idézőjelben már az elején a haladék szót. Megbeszéltük ki mire vágyik gyerek téren stb. Nyilván nem mondok ilyet a páromnak hogyha nem áll készen x idő múlva sem akkor elhagyom 😁 sőt... Jó eséllyel emiatt nem is hagytam volna hanem vártam volna még. De nem 20 évet.

Barátnőmmel beszéltem meg azt, hogy ha fél év után sem változik a dolog akkor nem biztos hogy értelmét látom a kapcsolatnak. Nem szerettem volna úgy gyereket hogy a másik fél nem akarja. Akkor egyszerűen nem illünk össze és hagytam volna hogy találjon magának olyan nőt aki nem akar gyereket vagy még várni szeretne X évet

2021. aug. 28. 14:09
 36/36 anonim ***** válasza:
57%
Szia! Hol tart az ügyetek? Nem biztos egyébként, hogy végig cudarul tudta, hogy nem akar gyereket, hanem bizonytalan volt, illetve arra várt, hogy jöjjön meg a vágy. Én is ezt csinálom sajnos, ráadásul nőként, s le sem merem írni, hogy már hány éve és abszolút nem szándékos, sőt számomra sem érthető! Most, hogy ezt mondta hogy valójában sose akart, erre lehet csak most jött rá, szóval nem biztos, hogy megvezetett. Mindemellett még mindig lehetsz anyuka! Szóval ha úgy gondolta, hogy azért közli most, mert már ugyse lehet másképp akkor viszont a férjed téved és Te is. El lehet most dönteni mindkettőtöknek, hogy mi a fontosabb az életben. De mostmár legalább tényleg a saját akaratotok teljesüljön! Talán mostmár mind a ketten érettek vagytok rá, hogy kimondjátok illetve meghatározzátok.
2021. aug. 31. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!