Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy teherbe...

Mennyi az esélye, hogy teherbe esek egyetlenegy védekezés nélküli szex után?

Figyelt kérdés
Régóta szedem a fogamzásgátlót, évek óta, és most egy szemet valahogy elfelejtettem bevenni. Késő esténként szoktam bevenni. Tegnap (csütörtökön) este mikor az az aznapit akartam bevenni, vettem észre, hogy még a szerdai is ott van :/ Így tegnap este bevettem egyet, ma reggel még egyet (a hiányzót), és ma este szokásosan folytatom tovább. De tegnap este pont együtt voltunk...szerintetek fennállhat így a teherbeesés eshetősége? Vagy ha amúgy állandóan, rendszeresen szedem a fog.gátlót, egy ilyen egyszeri kihagyás nem fog rögtön bezavarni?
2021. aug. 27. 08:07
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon kicsi az esélye. Fogamzásgátló szedése nélkül peteérés környéki együttlétből is csak 15-20%, igy szerintem kb 1%.
2021. aug. 27. 08:10
 2/9 anonim ***** válasza:
12%
Ilyen esetben sztem a 7 nap szunetet kene tartani es utana folytatni tovabb
2021. aug. 27. 08:15
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Bizony terhes lehetsz. Az nem segít, hogy , de te eddig mindig rendesen beszedted.
2021. aug. 27. 08:24
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Elvileg nagyon kicsi az esélye. Ha gyakran hagynád ki, vagy össze-vissza időpontban szednéd rendszeresen, akkor kellene aggódni.
2021. aug. 27. 08:26
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Kicsi az esélye, de nem 0. Simán lehetsz terhes.
2021. aug. 27. 08:29
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Az a baj, hogy a valószínűségszámítás nem vonatkoztatható egyetlen esetre. Hiába nagyon kicsi az esélye, ha egyszer van esély, akkor teherbe is eshetsz. Onnantól meg már olyan mindegy, hogy az esély 98 vagy 2% volt.

Úgyhogy a legjobb válasz a kérdésre 50%: vagy teherbe esel, vagy nem.

2021. aug. 27. 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj,csak szedd tovább rendesen.
2021. aug. 27. 10:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem 1 kihányt szem volt a bűnös
2021. aug. 27. 11:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat aki rendszeres szedés mellett 2x lett terhes. Valószínűleg rossz gyogyszert irt fel neki az orvos de létezik ilyen is
2021. aug. 27. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!