A predictor early gyakran szellemcsíkos?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lehet nem elég jó a kép vagy csak én látom a vonalat, de ez szellemcsíknak számít?
Már 3 napja késik.
2021. aug. 26. 11:28
11/20 anonim válasza:
Nem mindig ilyen, de ha csak most teszteltél lehet napokóta ilyen és kémiai terhesség lesz, de ha nem tudod hogy mikor volt ovud lehet, hogy később fogant.
12/20 A kérdező kommentje:
Sajnos pontosan nem tudom mikor volt ovum.
De 31-32 naposak szoktak lenni a ciklusaim. Ma vagyok a 35. napon
Szerintem meg fog lassan jönni bár még nem érzem
2021. aug. 26. 12:27
13/20 anonim válasza:
Az én telómon teljesen szürke a második csík, nem rózsaszín. De lehet, hogy csak nálam látszik így. Gyanús a 3 nap késés, de erre a tesztre én nem alapoznék. Próbáld újra 2 nap múlva szerintem.
15/20 anonim válasza:
Én is szürkének látom. 3 nap késés miatt szerintem is csak kémiai lehetett. Predi túl érzékeny, sajnos nem így kéne kinéznie. Azért tesztelj még egyet, ha nem jön meg.
16/20 A kérdező kommentje:
Rendben én is erre gyanakszom
Köszönöm szépen mindenkinek!
2021. aug. 26. 14:10
17/20 anonim válasza:
Ez a csík szürke. Negatív sajnos. A halvanynàl is látszana, hogy van színe.
18/20 anonim válasza:
Szia! 1-2 napja kellett volna megjönnie. Csak összehasonlítás kedvéért írom, hogy nekem délutáni mintából ugyanolyan erősségű lett, mint a kontroll csík. (Ugyanebből a mintából 25-ös teszt is nagyon halványan mutatja már.)
Szerintem lehet elindulhatott valami, csak sajnos mégse lesz belőle baba :(
19/20 A kérdező kommentje:
Igen negatív volt, ma reggel meg is jött..
Köszönöm a válaszokat zöld pipa ment mindenkinek 😊
2021. aug. 27. 11:18
20/20 anonim válasza:
Ugyanígy jártam ezzel a fajta teszttel. Pont így néz ki az eredmény, mint a kérdező fotóján, kettő másik típusú teszt pedig hómező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!