Halvány lh teszt jelentheti hogy volt ovu?
Figyelt kérdés
Sajnos későn kezdtem el tesztelni,szinte már biztos hogy volt ovum,de halvány vonal van a teszten. Az jelentheti hogy volt vagy az akkor is ott lehet ha egyáltalán nincs?2021. aug. 25. 16:54
11/16 A kérdező kommentje:
Hát én naptár szerint 6 dpon vagyok és olyan volt a tesztem mint neked a 10es. Ezek szerint ha pár nap múlva csinálok még egyet és erősödik akkor leher terhesség vagy csak elpazarlom a teszteket?😃
2021. aug. 25. 23:07
12/16 anonim válasza:
Ha erősödik akkor lehet, de akkor már egy 10 es hcg is mutathatja.
13/16 anonim válasza:
Azt sem ártana tudni hogy milyen szokott lenni a teszted ilyenkor alapból, nekem majdnem fehér.
14/16 A kérdező kommentje:
Most használok először ilyet
2021. aug. 26. 06:22
15/16 anonim válasza:
Ha nem tudod neked milyen mensi előtt, akkor nehéz viszonyítani. Nekem pl mensi előtt is szép kétcsíkosak az LH tesztek sőt van amikor mensi előtti napon majdnem pozitív.
16/16 A kérdező kommentje:
Jaa. Akkor igazából lehet nem erőltetem a dolgot vagy maximum tényleg csak próbaképpen csinálok egyet aztán meglátjuk jövő hónapban
2021. aug. 26. 06:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!