Mindegyik terhességi teszt téves pozitívat mutat pár óra után? Melyik az a fajta, amelyik biztosan nem?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 11:41
1/11 anonim válasza:
Gabriel. Nekem még egy év után is ugyanolyan volt, mint először.
2/11 anonim válasza:
nekem one minit van eltéve és még mindig ugyanolyan,mint amikor megcsináltam. az egyik 3 éve van eltéve a másik tavaly március óta. Igaz, hogy fénytől elzárva vannak, mert úgy tudom, hogy ha fény éri, akkor eltűnnek a csíkok. Na meg ezek eleve pozitív tesztek. Szerintem ha abból indulunk ki, hogy a beta hcg jelenlétét mutatják ki a vizeletből, ami ugye csak akkor van jelen, ha terhes valaki, akkor ez alapján nem lehet téves pozitív tesztet csinálni. Vagyis olyan van, hogy valaki terhes, de még nem mutatja ki, de fordítva szerintem nem lehet tévedni.
3/11 A kérdező kommentje:
Sok teszt papírjára rá van írva, hogy egy idő után a negatív eredmény pozitívvá változhat. Hogy mitől, azt én sem írtam, ha nincs a vizeletben HCG... Ha pedig átvált pozitívvá, akkor valaminek lennie kellene.
2010. aug. 30. 11:56
4/11 anonim válasza:
Nekem még soha-soha nem lett pozitív, pedig már több mint egy éve próbálkozunk, és sokszor teszteltem már sokfélével. Sőt az LH teszt sem lett pozitív száradás után.
5/11 anonim válasza:
A téves pozitív oka az lehet, hogy minden női testben van nagyon minimális hcg hormon. Annyira kevés, hogy ez nem mutatható ki ilyen tesztekkel, de ha felszívódik a vizelet, egy idő után az a minimális mennyiség is olyan sokáig van ott, hogy a teszt többnek érzékelheti, így pozitívat jelez. Nekem ezt mondta a nőgyógyászom, mert engem is érdekelt, hogy mitől változhat a negatív pozitívvá. És téves pozitív is van. Mivel ezek a tesztek hibásak is lehetnek... De sok leendő anyuka van itt, aki már találkozott a téves pozitív okozta csalódással.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 30. 15:07
7/11 anonim válasza:
Nekem a Clearblue, a One step és a Corax is időn túl - több,mint 1 óra múlva - lett két csíkos a nem várt után egy nappal is. Az első gyermeknél is és a harmadiknál is ez volt annak ellenére, hogy középidőben fogant mind a kettő. Azok a tesztek azóta is pozitívak. Amik pedig negatív tesztek voltak még 1 óra után is, az negatív is maradt. Velem ez történt.
8/11 anonim válasza:
Én olyat tudok elképzelni, hogy egy nagyon korai terhesség megszakad...vagy valaki görcsösen több csíkot akar látni, mint amennyi megjelenik és mindent csíknak lát már a végén. Viszont ha teljes száradás előtt ferde területre teszed, vissza tud szivárogni a vizelet a kontlollcsík felől, a hormonokkal átitatott részről, így már jártam, halvány pozitív lett, a következő egyértelműen negatív.
9/11 anonim válasza:
Szia nekem a gravi hcg nem mutatott téves pozit azóta 7 hós a lányom és még mindig ott a két csik a teszten eltettem emlékbe...
10/11 A kérdező kommentje:
Ma voltam orvosnál, sajnos nem vagyok terhes.
2010. szept. 2. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!