Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Engeditek fogamzasgatlo...

Engeditek fogamzasgatlo mellett, hogy beletek elvezzen a parotok?

Figyelt kérdés
En mar tobb mint egy eve szedem a Milligestet, engedem a promnak, hogy elmenjen bennem, de nagyon izgulok utana mindig, pedig sose maradt ki egy szem sem, antibiotikumot sem szedtem, nagyon figyelek a gyogyszerkolcsonhatasokra is. Most pl ugy alakult hogy szunet nelkul vettem be 2 levelet, persze ezt is pontosan es nem is tapasztaltam peteeresre utalo jeleket, plusz az se nyugtatja meg az embert amennyi mindent lehet itt olvasni hogy hanyan estek teherbe fogamzasgatlo mellett.
2021. aug. 24. 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Amíg szedtem tablettát, természetesen engedtem. Nyilván, épp ezért szedtem, hogy lehessenek spontán együttlétek.
2021. aug. 24. 22:21
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

Figyelj oda arra ha antibiotikumot szedsz vagy emésztési panaszaid vannak.

De van egy fogamzásgátló cucc, ami biztonságosabb, mint a tabletta, egyszerűbb és ettől 100% h nem leszel terhes, mert nem lehet elrontani a használatát és nincsenek hatással rá az emésztési gondok és a gyógyszerek: Nuvaring hüvelygyűrű

2021. aug. 25. 01:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A fog.gátlónak ez a lényege...

9 évig szedtem, végog belém élveztek (exem illetve a férjem utána) sosem lettem terhes. Letettem, 2.honapban fogant a fiunk. Utána egy évig újra szedtem, akkor már másikat. Letettem, 3.hónapban terhes lettem, most vagyok az utolsó hetekben a lányunkkal.

Szülés után ismét a gyógyszerhez nyúlok. Több babánk semmi szín alatt nem.lesz, de az élvezés marad

2021. aug. 25. 08:13
 14/14 anonim ***** válasza:
56%

Még a szeretőmnek is engedem 🤪

Viccet félre téve,8 éve szedem és sosem lettem terhes.

2021. aug. 25. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!