11/24 anonim válasza:
Gratulálok! 😍 ez a fórum tökéletesen visszaadja a magyar népérzetet: pesszimizmus & irigység. Szuper babavárást neked ❤️
12/24 anonim válasza:
11-es A negatív teszt negatív. Igen, lehet pozitív később, ezért nem kell túl korán tesztelni, a HCG szint egész egyszerűen nem kimutatható egy szint alatt, csak vérvétellel, és a kémiai terhesség is gyakori, elmaradt menstruáció utáni pozitív tesztnek érdemes gratulálni. Ez nem pesszimizmus, és nagyon nem irigység.
13/24 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Tervezel másik tesztet csinálni?
Megosztanád majd esetleg?
14/24 A kérdező kommentje:
2021. aug. 20. 10:54
15/24 anonim válasza:
Ez egy pozitív teszt! Gratulálok. (12-es vagyok)
16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és mindenkinek üzenem hogy ne hallagassanak masokra, a halvany csík is igenis pozitív! 🥰🥰
2021. aug. 20. 11:09
18/24 anonim válasza:
Gratulálok!
Ez milyen fajta teszt?
19/24 anonim válasza:
Én voltam a 7.
Természetesen jól le lettem pontozva, de semmi baj.
A 2. fotón egyértelműen látszik, hogy erős pozitív. Gratulálok!
20/24 anonim válasza:
Én is mondtam hogy pozitív😍
9es voltam.
Gratulálok🌺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!