Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációkor vagy utána száraz...

Ovulációkor vagy utána száraz nap?

Figyelt kérdés
Próbálom figyelni a nyákot de mindig azt tapasztalom hogy ovukor van egy száraz napom. Nem jöttem rá h aznap van e ez a nap vagy utána de onnan tudom hogy meg volt a peteeres hogy sűrű krémes lesz a nyák. Tehát termékeny nyák, száraz nap és sűrű krémes.
2021. aug. 19. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2021. aug. 19. 12:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Hogy másnak hogy szokott lenni csak ezt nem engedte kérni. Másnak van e teljesen száraz napja
2021. aug. 19. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem szokott lenni mensi után száraz napom, és több napig. Mondjuk nekem kb 35 napos a ciklusom szóval széthúzottabb. Aztán kevés vizes nyák jön, ovu előtti napokban pedig már bő, tojásfehérje szerű. Aztán megint gyengébb, krémesebb, és megint mensi.

Ez személyenként változhat.

Ovulációkor nem kellene száraznak lenned, mert az ovuláció egyik biztos jele a tojásfehérje állagú nyák képződés.

Ha száraz vagy ovulációkor, akkor a hormonjaiddal lehet valami probléma, vagy egész egyszerűen nem akkor van az ovulációd, amikorra kiszámoltad (ami nem feltétlen baj).

2021. szept. 3. 13:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Dede pontosan tudom az ovut mert járok dokihoz meg merem a hömet, elötte szaraz vagyok 2 napig elötte 4-5 napig termékeny nyak
2021. szept. 8. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!