Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 38. napon vagyok, már egy...

38. napon vagyok, már egy hete késik, de a teszt ma reggel negatív lett. uh-ra csak pénteken tudok menni? Mi lesz most? Lehetek babás?

Figyelt kérdés

Lehet, h baba? Vagy mi miatt késhet még?

Terhességi tüneteim nincsenek.

2008. dec. 10. 09:15
 1/3 anonim ***** válasza:
bocsi hogy ezt irom de én is így voltam már kétszer és mindig beleéltem magam de nem volt semmi sajnos és persze a menim is megjött 12 nap késéssel 32 napos ciklusaim vannak
2008. dec. 10. 09:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Ritkán mondom azt, hogy esetleges késés babát jelent, most mégis azt mondom, hogy nagy levegő, pici nyugi és várj pár napot. Az után tesztelj. Lehet kisebb a terhességed, mint azt sejteni véled. Páfrányozás, hőmérőzés, tesztek hada nem biztos sőt sose 100%. Szóval kitartást...

És várj még pár napot.

Dokihoz akkor menj, ha 2hét késésnél jársz, de nem pozitív egyik teszted sem... Addig úgysem tud érdemlegeset mondani, lehet 3hetes terhes vagy, és akkor max a petezsákot látja, és visszarendelget, ami miatt majd idegeskedhetsz.

Egyik válaszomban lepontozták, pedig nekem Nőgyógyász docens és sorolhatnám mondta, hogy precízen akkor vagy babás, ha van szívhangja... amit a 6hetes babáknál látnak először, addig terhesség gyanúja függetlenül a pozitív tesztek számától.

Szóval kitartást

12hetes kismama

2008. dec. 10. 11:53
 3/3 anonim ***** válasza:

A 2. válaszolónak igaza van, tényleg csak akkor mondhatod magad terhesnek ha megvan a szívhang!

Ezt kívánom neked!

2008. dec. 10. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!