Lehetek terhes?
Fogamzásgátlót szedek kb 5 éve, és már volt ilyen, hogy elfelejtettem hogy már nincs gyógyszerem és egy nappal később vettem be, eddig nem estem teherbe. De most olyan fura, már az aktus után más érzés volt, és kb 1 hete hangulatingadozásom van, folyamatosan azt érzem pisilnem kell illetve feszül a hasam alja és olyan érzésem van mint amikor meg akar jönni. Kb 12 napja volt a nap amikor történt. Én már nagyon szeretnék babát, férjem még nem, most a házra koncentrálunk, jövőre szeretnénk de nem bánnám ha terhes lennék, lehet hogy ezeket már csak beképzelem, annyira vagyom már babára. Kérdésem az lenne, hogy ha vki volt már ilyen helyzetben, hogy lehet baba? A teszt 12. nap után már kimutatja ha terhes vagyok? Vagy gyógyszer mellett el maradhat a menszeszem és várjam meg azt?
Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!
(Azt nem kérem hogy ha ennyit nem tudsz minek neked gyerek, nem voltam még terhes, nem tudom hogy zajlik)
"nem voltam még terhes, nem tudom hogy zajlik." Ez nem ettől függ, hanem egy alap tudástól.
Az, hogy aktus után más érzés volt, nem jelent semmit. A többi tünet meg akár egy felfázás is lehet. Ráadásul a terhességi tünetek kb a 6. héten szoktak jelentkezni.
A kimaradt szem után akkor gondolom nem használtatok kiegészítő védekezést. Lehetsz terhes, de nagyon-nagyon minimális rá az esély.
Gyógyszer mellett megvonásos vérzés van, nem menstruáció.
A predictor early teszt kimutatHATja, ha terhes vagy már most is, de ha biztosra akarsz menni, várd meg még "meg kellene jönnie".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!