Ha több napig nem szeretkezünk, és pont akkor ér haza a férjem, amikor ovulálok?
Sziasztok
Lehet,hogy buta kérdést teszek fel, előre elnézést kérek a tudatlanságom végett
Férjem külföldön dolgozik, 2 hetente szokott hazajönni
Ha jól számolom, pont aznap lesz az ovulációm
Ugye 2 hétig nem is tudunk együtt lenni (nem hiszem,hogy önkielégítést végez)
Esetleg gond lehet, ha nem "friss" spermája van? Mert ha hazajön,tuti egymásnak esünk...Vagy minden nap termelődik friss, és amugy is csak az egészséges katonák indulnak utnak?
Babát tervezünk, és igy elég nehéz...és ez a kérdés fogalmazódott meg bennem,hogy gond lehet-e?
Köszönöm,ha válaszoltok
Ez a gond.. hogy nem végez önkielégítést
Pedig már megkértem rá többször és csak nézett rám...és a válasza az volt,hogy örül ha lezuhanyzik,és alszik
Rengeteget dolgozik, szakmunkás kint németbe,akinek van ismerőse kint, biztos tudja,hogy az emberből a sz@rt is kihajtják...
Lehetséges inkább megvárjuk az októbert,akkor hazajön végleg
Azért nem szeretném ráeröltetni az önkielégítést,és azt sem szeretném,hogy a nem egészséges katona induljon útnak
Tanácsod megfogadom, sör behütve, vacsi alap dolog
És majd meglátjuk, alvás elött,hogy mihez lesz kedve
Köszönöm,hogy irtatok
Igen, be is látom,hogy túl bonyolítottam ezt az egészet
Női agy, ráértem most ilyen dolgokon merengeni
Rossz igy,hogy ő is szeretné a babát,én is,de a távolság közbeszól
Egy hét szünet lenne az ideális, nem kettő.
De simán összejöhet így is.
Az öreg katonák úgyis lemaradnak majd...
A férjemnek kevés és lassúak a spermái. Orvosi javaslatra ovuláció előtt 10 napig önmegtartóztatnunk kell, de mivel ehhez hozzáadódik a menzeszem ideje is, volt már hogy 19 nap után voltunk együtt újra. Tehát ne aggódj!
Doki szerint ilyenkor a nagy mennyiségű sperma miatt esélyesebb is a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!