Extra érzékeny mellek már menzesz elotti napokon jelentkezhetnek ha baba van a dologban?
Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 06:23
1/8 anonim válasza:
Persze. A progeszteron okozza, babától függetlenül.
2/8 anonim válasza:
Baba miatti tünetek a hcg nevű hormontol vannak, kb. a 6.-7. héttől.
3/8 anonim válasza:
Igen, de ezek még csak pms tünetek. Szóval nem a terhesség miatt.
4/8 anonim válasza:
Ugyanúgy ahogy mensit is jelent, csak a babánál először maradjon ki, utána lehet tüneteket keresgélni.
5/8 anonim válasza:
teszteljél vagy mennyél,nődokihoz.terheség nélküi tüneteid is lehetnek
6/8 anonim válasza:
Első válaszoló: a progeszteron okozza a mell érzékenységét? :O
ezt eddig nem is tudtam. Nekem minden hónapban mellfeszülés van mensi előtt. Ebben a ciklusban kezdtem inni palástfűteát a progeszteron miatt 19.ciklusnaptól és most nem feszül a mellem pedig mindig szokott.
7/8 anonim válasza:
Nekem mensinel es most babanal is erzekeny a mellem..
En sem tudtam hogy az miatt akkor most babasan ihatok palastfu teat? 🤔 Gondolom akkor az emeli a progeszteront nem?
8/8 anonim válasza:
babásan én sem tudom, lehet-e inni, esetleg orvost kérdezz meg.
én barnázás miatt kezdtem inni, múlt hónapban mensi előtt barnáztam pedig korábban sosem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!