Ez lehet pozitív?

Figyelt kérdés

Ma kellett volna megjönni-e a menzeszemnek,de nem jött meg

Csináltam első vizeletből egy tesztet (Movo med) van rajt halvány csíl,de olvastam róla rossz véleményeket is.

Volt már igy valaki hogy ezzel a tesztet pozitív lett neki és tényleg terhes volt?

2021. aug. 4. 11:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
6%
Reggel!
2021. aug. 4. 12:42
 12/21 anonim ***** válasza:
66%
reggel friss pisiből tesztelj,és reménykedj,mert terhes leszel
2021. aug. 4. 12:43
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
Predi szerintem a legjobb az osszes 10es kozul. En ket fele 10est vettem es predi erosebb volt mint a masik
2021. aug. 4. 13:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy kemiai terhesseg lesz. Ezért nem szabad mensi elott tesztelni
2021. aug. 4. 16:06
 15/21 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van. Én hülye nemvárt előtt teszteltem minden nap 9Dpo-tól nemvárt napjáig. Sok tesztem halvány pozitív lett,beleéltem magam és egy nap késes után megjött. Na én soha többet nem tesztelek nemvárt előtt mert aztán csak ideges leszek.
2021. aug. 4. 17:22
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia. Nem tudjuk hány naposak a ciklusaid, stb. 1-1 nap késés szerintem minden nőnél azért előfordul néha, annál is akinek mindig pontos. Ettől függetlenül tényleg kétesélyes a teszted, valamit én is látok ott. Holnap reggel vagy akár ha kibírsz hnapután reggelig várni, akkor lenne érdemes csinálni, hiszen a hcg 2naponta duplázódik. Én anno 2 hét késés után teszteltem, mert nem akartam csalódni, hogy kémiai, aztán mégis megjön.

15-össel egyetértek, én 1x teszteltem nemvárt előtt, mert elkezdett görcsölni a petefészkemnél nemvárt előtt 5 nappal és ha halvány pozi lett volna akkor biztosan bemegyek az ügyeletre. De mivel negatív volt a tesztem nem mentem, valószínű valami elindult de nem tudott megtapadni. Sajnos a korai pozi tesztelésnél is fennáll ennek az esélye.

Kívánok sok türelmet és jelezz majd, mi lett veled :)

2021. aug. 4. 19:27
 17/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Megcsináltam most reggeli vizeletből egy x epilt de semmi :( a menzeszem se jött meg

2021. aug. 5. 07:03
 18/21 anonim ***** válasza:
26%
nődikhoz menny.hormon zavar,idegesség stressz.késik a menstruácio nem mindig terhesség
2021. aug. 5. 07:24
 19/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Ha van itt még valaki

Tegnap se jött meg a menzeszem nem birtam tovább várni csináltam egy gabriel tesztet ebéd után,halvány pozitív lett,délután predictor earlyt és szépen mutatta a pozitívat.

Dokival beszéltem,most szabadságon van,szeptemberbe lesz csak ujra,addig keressek más dokit.

Holnap beszélek egy másikkal hogy mikor tudna fogadni.

Tudom lehet még korai de az első terhességemmel is véreztem,a második missed ab. Lett,szóval félek hogy most ne legyen baj :(

2021. aug. 10. 20:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez szuper hir, igen akkor keress minel hamarabb egy dokit ☺️
2021. aug. 10. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!