Pozitív ovuteszt vagy nem?
Figyelt kérdés
Egy ideje használok ovu tesztet, de eddig még nem volt a teszt vonala ilyen vastag. Lehet ez pozitív vagy nem még?
2021. aug. 4. 09:24
11/25 anonim válasza:
Hát baszki ha te eldöntötted hogy ez pozitív, akkor minek kérdezed?
Amúgy egyáltalán nem az és lehet nem is lesz, de akkor örülj neki.
12/25 anonim válasza:
Rendben 10-es, felfogtuk, hogy szerinted pozitív. Írd le még vagy 50-szer...Amúgy nem az, de nyugodtan olvasd el egy lh teszt használati utasítását és értelmezd.
13/25 A kérdező kommentje:
Az lh teszt használati útmutatójában is mérvadó a szín mellett a vastagság is, ha már itt tartunk!
Én nem döntöttem el hogy ez pozitív, de azt bizony állítom, hogy fontos a vastagság is, mert nekem eddig bizony vékonyabb volt.
2021. aug. 4. 13:54
14/25 anonim válasza:
Nem értem, én nem neked írtam a használati utasítás elolvasását, hanem a 10-esnek. Tőlem aztán tök mindegy, hogyan értelmezitek a tesztet, te akarsz teherbe esni, nem én. Csak akkor minek írod ki a kérdést, ha a nemleges választ el sem fogadod. Ez nem pozitív és kész. Akkor lenne pozitív, ha egyforma erősségű lenne. Engedd már el a vastagságot, mert nem a vonal vastagsága számít. De nekem tényleg mindegy mit csinálsz...:D
15/25 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem volt még sosem ilyen vastag a teszt vonala szerinted? :D
2021. aug. 4. 14:09
17/25 A kérdező kommentje:
Miért lennék az?
Több hónapja csinálok ovu tesztet, nem volt még sosem ilyen vastag a vonal. Ide jöttem, megkérdeztem + e vagy sem. Ha ez szerinted betegség, akkor te vagy inkább a beteg.
2021. aug. 4. 14:17
18/25 anonim válasza:
Azért vagy beteg, mert képtelen vagy felfogni, hogy mit mondanak mások és csak a saját baromságodat hajtogatod. Én is ovu teszteltem elég sokat és sikeresen értelmeztem is a teszteket, mert pár hét múlva szülök. :D Szóval nyugodtan alapozz tőlem a csíkod vastagságára, sok sikert!
19/25 A kérdező kommentje:
Akkor a hormonok teszik ezt veled, gondolom. Majd kinövöd.
2021. aug. 4. 14:23
20/25 anonim válasza:
Figyi, engem nem tudsz sértegetni, nyilván nem én szerencsétlenkedem egy lh teszttel fél napja, szóval semmit nem veszek magamra tőled. Én csak segíteni akartam, de van akinek nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!