Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív ovuteszt vagy nem?

Pozitív ovuteszt vagy nem?

Figyelt kérdés

Egy ideje használok ovu tesztet, de eddig még nem volt a teszt vonala ilyen vastag. Lehet ez pozitív vagy nem még?

[link]

2021. aug. 4. 09:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Hát baszki ha te eldöntötted hogy ez pozitív, akkor minek kérdezed?

Amúgy egyáltalán nem az és lehet nem is lesz, de akkor örülj neki.

2021. aug. 4. 13:31
 12/25 anonim ***** válasza:
64%
Rendben 10-es, felfogtuk, hogy szerinted pozitív. Írd le még vagy 50-szer...Amúgy nem az, de nyugodtan olvasd el egy lh teszt használati utasítását és értelmezd.
2021. aug. 4. 13:36
 13/25 A kérdező kommentje:

Az lh teszt használati útmutatójában is mérvadó a szín mellett a vastagság is, ha már itt tartunk!

Én nem döntöttem el hogy ez pozitív, de azt bizony állítom, hogy fontos a vastagság is, mert nekem eddig bizony vékonyabb volt.

2021. aug. 4. 13:54
 14/25 anonim ***** válasza:
64%
Nem értem, én nem neked írtam a használati utasítás elolvasását, hanem a 10-esnek. Tőlem aztán tök mindegy, hogyan értelmezitek a tesztet, te akarsz teherbe esni, nem én. Csak akkor minek írod ki a kérdést, ha a nemleges választ el sem fogadod. Ez nem pozitív és kész. Akkor lenne pozitív, ha egyforma erősségű lenne. Engedd már el a vastagságot, mert nem a vonal vastagsága számít. De nekem tényleg mindegy mit csinálsz...:D
2021. aug. 4. 14:07
 15/25 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem volt még sosem ilyen vastag a teszt vonala szerinted? :D
2021. aug. 4. 14:09
 16/25 anonim ***** válasza:
64%
Te beteg vagy...
2021. aug. 4. 14:14
 17/25 A kérdező kommentje:

Miért lennék az?

Több hónapja csinálok ovu tesztet, nem volt még sosem ilyen vastag a vonal. Ide jöttem, megkérdeztem + e vagy sem. Ha ez szerinted betegség, akkor te vagy inkább a beteg.

2021. aug. 4. 14:17
 18/25 anonim ***** válasza:
64%
Azért vagy beteg, mert képtelen vagy felfogni, hogy mit mondanak mások és csak a saját baromságodat hajtogatod. Én is ovu teszteltem elég sokat és sikeresen értelmeztem is a teszteket, mert pár hét múlva szülök. :D Szóval nyugodtan alapozz tőlem a csíkod vastagságára, sok sikert!
2021. aug. 4. 14:22
 19/25 A kérdező kommentje:
Akkor a hormonok teszik ezt veled, gondolom. Majd kinövöd.
2021. aug. 4. 14:23
 20/25 anonim ***** válasza:
64%
Figyi, engem nem tudsz sértegetni, nyilván nem én szerencsétlenkedem egy lh teszttel fél napja, szóval semmit nem veszek magamra tőled. Én csak segíteni akartam, de van akinek nem lehet.
2021. aug. 4. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!