Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt már ugy valaki, hogy...

Járt már ugy valaki, hogy menstruált terhesség korai szakaszában?

Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 09:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
54%
Terhesség alatti vérzés az nem menstruáció, hanem vetélés (vagy kezdete), menstruáció alatt meg nincs terhesség.
2021. aug. 4. 09:19
 2/30 anonim ***** válasza:
52%

Mikor pozitívat teszteltem és elmentem az orvoshoz, elmondtam az utolsó menzeszt és közölte hogy kizárt mert annál nagyobb a terhesség. És képzeld kedves 1 most is itt szaladgál az elvetélt kisfiam 😅😅

Más volt a vérzés annyiban hogy 3 nap volt 5 helyett. De napra pontosan jött. A doki azt mondta az egyik oldalt megtapadt a másik pedig még levált. Szóval nem feltétlen vetélés jele.

2021. aug. 4. 09:25
 3/30 anonim ***** válasza:
48%

+ lehet progeszteron hiány is, amivel dokihoz kell menni, hogy írjon fel rá amit kell, ne vetélés legyen a vége.

Az első meg anyukámnak is megjött, és voala, én is élek.

2021. aug. 4. 09:32
 4/30 A kérdező kommentje:
#3as mennyiségre és szinre is ugyan olyan volt?
2021. aug. 4. 09:58
 5/30 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a nővéremnél volt ilyen. 3 hónapos terhes volt, amikor az utolsó menzesze megjött. Nem is sejtette, hogy terhes. Amikor abbamaradt neki, akkor elment az orvosához, mert nem értette a dolgot. Terhes gondolta hogy nem lehet, mert már több hónapja nem élt nemi életet. Közben de, terhes volt. Rá 6 hónapra meg is született a fia.
2021. aug. 4. 10:02
 6/30 anonim ***** válasza:
88%
3-as vagyok, ezt nem tárgyaltuk ki ilyen részletességgel, csak annyit mondott, hogy neki egyszer még megjött amikor már volt velem pozitív tesztje.
2021. aug. 4. 10:10
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Kiszamolva a fogantatas marcius utolso napja/aprilis elso napja koeul lehetett. Aprilis 14.en 2 egymast koveto este volt kisebb verzesem,de ha jol emlekszem max papiron,illetve par csepp tisztasagi beteten. Nem is sejtettem,hogy terhes lehetek,ezert nem aggodtam tul. Amugy aprilis 9.koeul kellett volna megjonnie,azt hittem menstrualok,csak ilyen keveset. Hormonbetegseg miatt megesett,h ki is maradt akar.
2021. aug. 4. 10:12
 8/30 A kérdező kommentje:

Tegnap teszteltem halvány pozitivat.

Semmi menstruáciora utalo jel nem volt.. Mellfásás, förcs sem. Kisebb szurodást éreztem csak. Nekem ha meg jön az a reggeli első vizelettel ömlik.. De nem.

Meg töröltem magam

Majd kicsit jobban a hüvelyem és világos rozsaszín volt a wc papiron. Be tettem egy betétet gondolom megjön. De görcs semmi... Azota egy csepp sincs a betétemen, csak ha meg torlöm a hüvelyem, rózsaszín nyákos..

Tegnap volt a nem várt napja.. Konzultáltam a nő dokimmal aki ezt irta

2021. aug. 4. 10:23
 9/30 A kérdező kommentje:

" petesejt megtermékenyülése a ciklus végén történik, így a szervezet elkezdni a menzesz folyamatát, de mivel megvan a beágyazódás, így a méhfalnak csak egy kis része válik le, vagyis a vérzés sem nagy.

méhnyálkahártya egy kis darabja leválik és távozik nagyjából abban az időben, amikor egyébként a menstruáció történne. Az embrió ekkor már a méhfalba ágyazódott, ám általában ez valahol a méh hátsó részében történik meg, és emiatt egy másik oldalon leválhat a méhnyálkahártya és távozhat vérzés kíséretében."

2021. aug. 4. 10:24
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kiderült, akkor nekem volt pecsételő vérzésem. A teszt is először negatív lett, de mivel egyik napról a másikra egyre rosszabbul éreztem magam, csináltam tesztet és pozitív lett. Sok nőnél előfordul az első trimeszterben pecsételő vérzés, ez még nem feltétlenül a vetélés jele, orvos seperc alatt megmondja ha baj van! Igaz nekem ez a terhességem missed ab lett, de most pl ugyanebben a helyzetben vagyok és a nemvárt idején egy napig pecsételtem, azóta semmi terhességi tüneteim epdig erősödnek...
2021. aug. 4. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!