Járt már ugy valaki, hogy menstruált terhesség korai szakaszában?
Mikor pozitívat teszteltem és elmentem az orvoshoz, elmondtam az utolsó menzeszt és közölte hogy kizárt mert annál nagyobb a terhesség. És képzeld kedves 1 most is itt szaladgál az elvetélt kisfiam 😅😅
Más volt a vérzés annyiban hogy 3 nap volt 5 helyett. De napra pontosan jött. A doki azt mondta az egyik oldalt megtapadt a másik pedig még levált. Szóval nem feltétlen vetélés jele.
+ lehet progeszteron hiány is, amivel dokihoz kell menni, hogy írjon fel rá amit kell, ne vetélés legyen a vége.
Az első meg anyukámnak is megjött, és voala, én is élek.
Tegnap teszteltem halvány pozitivat.
Semmi menstruáciora utalo jel nem volt.. Mellfásás, förcs sem. Kisebb szurodást éreztem csak. Nekem ha meg jön az a reggeli első vizelettel ömlik.. De nem.
Meg töröltem magam
Majd kicsit jobban a hüvelyem és világos rozsaszín volt a wc papiron. Be tettem egy betétet gondolom megjön. De görcs semmi... Azota egy csepp sincs a betétemen, csak ha meg torlöm a hüvelyem, rózsaszín nyákos..
Tegnap volt a nem várt napja.. Konzultáltam a nő dokimmal aki ezt irta
" petesejt megtermékenyülése a ciklus végén történik, így a szervezet elkezdni a menzesz folyamatát, de mivel megvan a beágyazódás, így a méhfalnak csak egy kis része válik le, vagyis a vérzés sem nagy.
méhnyálkahártya egy kis darabja leválik és távozik nagyjából abban az időben, amikor egyébként a menstruáció történne. Az embrió ekkor már a méhfalba ágyazódott, ám általában ez valahol a méh hátsó részében történik meg, és emiatt egy másik oldalon leválhat a méhnyálkahártya és távozhat vérzés kíséretében."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!