Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzesz elott 4 nappal mutat...

Menzesz elott 4 nappal mutat valamit a teszt?

Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok mert iszonyatos mellfajdalmaim vannak 3 napja es ezre csak fokozodik. A derekam es hasam is faj. Premens tuneteim nem szoktak ilyen erősek lenni.
2021. aug. 4. 07:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%
Te csak azt várod, hogy valaki azt mondja "igen tesztelj csak nyugodtan" hát bogaram akkor teszteljél de hótt ziher, hogy nem fogsz látni semmit még, csak egy csíkot.
2021. aug. 4. 09:25
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Menzesz előtt egy nappal mutatta ki nekem, dokihoz mentem ő 4-5 hetesre mondta. :)

De ez ritka, szóval én várnék még. :)

Akkor is csak azért teszteltem, mert annyira erős érzésem volt, hogy egyszerűen tudtam...érdekes..

Várj még, az a biztos!! :)

2021. aug. 4. 11:13
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
4-5 hetesen általában megvastagodott nyalkahártya, meg max petezsák van. Élő embrió még nincs.
2021. aug. 4. 11:21
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Oké, akkor biztos álmodtam a terhességem.🤣🤣🤣🤣🤣
2021. aug. 4. 11:29
 15/18 A kérdező kommentje:
Hugomnak is menzesz elott 3 nappal halvanyan mutatta a Predictor, de mindegy
2021. aug. 4. 11:33
 16/18 anonim ***** válasza:
78%
Senki nem mondta, hogy nem mutathat, csak azt, hogy amit mutat még nem lehet sikernek elkönyvelni és gyakran csalódás a vége. De most komolyan, 500-1300 ft egy teszt, nyugodtan ellőhetsz egyet, mi a legrosszabb ami történhet?
2021. aug. 4. 11:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor teszteljél ki tart vissza?
2021. aug. 4. 11:51
 18/18 anonim ***** válasza:

A legtöbb hasonló kérdésnél én meg azt látom, hogy 8-9 dpo-n már mindenkinek mutatott a teszt pozitívat, ha terhes volt... Nekem először 14. dpo volt halványka pozitív.

Tesztelj, mutathatja, ha negatív, 2 nap múlva újra, vagy akkor kivárod.

2021. aug. 4. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!