Menzesz elott 4 nappal mutat valamit a teszt?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok mert iszonyatos mellfajdalmaim vannak 3 napja es ezre csak fokozodik. A derekam es hasam is faj. Premens tuneteim nem szoktak ilyen erősek lenni.2021. aug. 4. 07:46
11/18 anonim válasza:
Te csak azt várod, hogy valaki azt mondja "igen tesztelj csak nyugodtan" hát bogaram akkor teszteljél de hótt ziher, hogy nem fogsz látni semmit még, csak egy csíkot.
12/18 anonim válasza:
Menzesz előtt egy nappal mutatta ki nekem, dokihoz mentem ő 4-5 hetesre mondta. :)
De ez ritka, szóval én várnék még. :)
Akkor is csak azért teszteltem, mert annyira erős érzésem volt, hogy egyszerűen tudtam...érdekes..
Várj még, az a biztos!! :)
13/18 anonim válasza:
4-5 hetesen általában megvastagodott nyalkahártya, meg max petezsák van. Élő embrió még nincs.
14/18 anonim válasza:
Oké, akkor biztos álmodtam a terhességem.🤣🤣🤣🤣🤣
15/18 A kérdező kommentje:
Hugomnak is menzesz elott 3 nappal halvanyan mutatta a Predictor, de mindegy
2021. aug. 4. 11:33
16/18 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy nem mutathat, csak azt, hogy amit mutat még nem lehet sikernek elkönyvelni és gyakran csalódás a vége. De most komolyan, 500-1300 ft egy teszt, nyugodtan ellőhetsz egyet, mi a legrosszabb ami történhet?
17/18 anonim válasza:
Akkor teszteljél ki tart vissza?
18/18 anonim válasza:
A legtöbb hasonló kérdésnél én meg azt látom, hogy 8-9 dpo-n már mindenkinek mutatott a teszt pozitívat, ha terhes volt... Nekem először 14. dpo volt halványka pozitív.
Tesztelj, mutathatja, ha negatív, 2 nap múlva újra, vagy akkor kivárod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!