Akinek sikerült a baba Mikor mutatta ki a teszt hogy babát vár? Illetve voltak pms tünetek?? Ha igen mennyire volt intenziv?
Figyelt kérdés
Nem.. Nem akarom magam senkihez hasonlitgatni 😊 csupán érdekel2021. aug. 3. 23:11
11/12 Betti92 válasza:
Nekem a beágyazódási vérzés után pont egy héttel. Nem tudom melyik dpo.-n mert nagyon rendszertelen lett a ciklusszám mióta abbahagytam a fogamzásgátlót,amit 10 éve szedtem már.
A beágyazódási vérzés napján nagyon durván megszédültem,pedig én sem vagyok szédülős+ mellbimbó fájdalom + néha görcsölt mintha meg akarna jönni+ nagyon puffadtam délután.
12/12 anonim válasza:
10 napja késett, mikor a szokásosnál 3x annyira fáradékonyabb voltam, gyanús lett, akkor teszteltem.
(Én nem teszteltem soha kis kimaradásnál, vagy hamarabb, mert elég rendszertelen a havim.)
Pms tüneteim nem voltak, de amúgy se volt mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!