Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet ebből baba ?

Szerintetek lehet ebből baba ?

Figyelt kérdés
A párommal védekezés nélkül szexeltunk ,naptári ovu előtt 8.nappal . Nem lenne gond a baba,csak még nem igazán tervezzük. :)
2021. aug. 3. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből nehéz megmondani, akár igen, akár nem… azért az emberi test sem svájci óramű pontosságú, legalábbis a legtöbbünké… esedékes mensid első napján teszt, és okosabb leszel :)
2021. aug. 3. 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

"védekezés nélkül szexeltünk " - "nem most tervezzük" (mármint a gyereket)

Akkor magyarád már el nekem mi a jó égnek kell védekezés nélkül szexelni????? Értem én hogy nem lenne gond, ha becsúszna, de akkor mi a kérdés? Ha késik majd tesztelj, aztán meglátod. Esküszöm nem értem az ilyeneket.

2021. aug. 3. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Teherbe esni védekezés nélkül a világ legkönnyebb dolga, ha ez ember nem akar teherbe esni.

Lehet még menstruáció közben is, ki hogyan működik.

A naptár csak egy kb számítás, olyan mint amikor le van írva, hogy hány hónaposan meg évesen már miket kell tudni egy gyereknek aztán vagy tud belőle mindent mert olyan amilyen a nagy könyvben meg van írva, vagy nem.

2021. aug. 3. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyereket akarnál, akkor mindenki mondaná, hogy kicsi az esély :D

Amúgy tényleg kicsi.

2021. aug. 3. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
4. Válaszolónak nagyon durván igaza van!!
2021. aug. 3. 21:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :* igen utolsó és utolsó előtti. :D olvasgattam itt közben. És nekem is ez a meglátásom. :( na de majd kiderul pár hét múlva. :) gondoltam írok kérdést hátha valaki ír valami saját tapasztalatot.
2021. aug. 3. 21:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Esemény utáni tablettát tudsz feliratni, ha - ahogy írod - még nem akartok gyereket. 3 napon belül, de minél hamarabb kell bevenni.
2021. aug. 4. 07:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem védekeztek, akkor mindig van rá esély! Ha nem tervezitek, akkor védekezni kell, de ezt gondolom nem nagyon kell magyarázni. Azért megnyugtató, hogy nem gondolkoznátok az abortuszon.
2021. aug. 4. 07:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem tervezzük mint írtam mert még felújítás alatt van a családi ház. És megmomdom őszintén az árak az egekben. Szóval főleg ez miatt nem tervezzük. Persze nem rokkantnyugdíjas bele ha lesz baba,csak jó lenne a megsporolt pénzt (ami nem a házra megy ) meg hagyni másra. :)
2021. aug. 4. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!