Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasarnap kell megjonnie de...

Vasarnap kell megjonnie de már most nagyon sok vízszerű folyasom van. Baba is okozhatja?

Figyelt kérdés
Színtelen, szagtalan es a nelleim nagyon fajnak. Jart mar valaki hasonloan es esetleg pozitív teszt követte?
2021. aug. 3. 18:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Terhességi tünet a 6.-7. héttől van, már ha egyáltalán. Ezek biztos nem a babától vannak.
2021. aug. 3. 19:09
 2/13 anonim ***** válasza:
52%
Nem feltétlenül. Korábban nem volt ilyen tünetem az előző hónapban meg pont ezek. Extra érzékeny mellek, sokkal jobban és több napig, mint szokott, napokig vizes folyás.
2021. aug. 3. 19:14
 3/13 A kérdező kommentje:
En menzesz elott mindig kremes, opalos folyást tapasztaltam, ilyen még sose volt. Amikor kemiai terhessegem volt akkor volt hasonló tapasztalatom
2021. aug. 3. 19:35
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Viszont, ha már volt kémiaid, akkor sajnos tudhatod, hogy ilyenkor még nagyon képlékeny és bármi történhet. :/ Várd meg, hogy késik-e, az biztosabb jel ennél.
2021. aug. 3. 19:47
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
Vizes folyás menstruáció előtt szokott lenni. Nekem, amikor volt pozi tesztem, akkor pont, hogy krémes folyás volt.
2021. aug. 4. 12:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Van már azóta egy halvány pozitív tesztem, remenykedek
2021. aug. 4. 12:12
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Szia..

Én is vasárnapra nem várom...

Reggel egy próba tesztet csinálok....

Hátha....

Mivel teszteltél hogy már halvány pozi???

2021. aug. 4. 20:41
 8/13 A kérdező kommentje:
Livsane tesztet vettem, de inkább negatív szerintem mert mar eltűnt róla a csík. Pénteken reggel megint tesztelek.
2021. aug. 4. 21:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Majd írj ..

Első baba??

2021. aug. 4. 21:55
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen, első lenne de már 2 kémiaim volt. Most elmúlt a vizszerű, csont száraz vagyok.
2021. aug. 5. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!