Igaz az, hogy ha az egyik félnek "0" vércsoportja van, a másik félnek meg "A" vagy "AB", az megnehezíti a terhességet, illetve beágyazódást?
Most keresgéltem itt, és találtam egy ilyen választ, hogy ez is befolyásolja. Majd csak Januárban megyek dokihoz, megkérdezem, de kíváncsi vagyok, tud-e erről valaki valamit.
Köszi előre is!
Szia, a páromnak 0-s a vércsoportja, nekem pedig A-s, és első próbálkozásra összejött a baba :-)
2 hós kislány anyukája
Szia,
nálunk fordítva:) Nekem 0, páromnak A...2 hónap alatt sikerült a babó:)
én 0, párom AB és elsőre összejött
vágjatok bele és ne gondolkozzatok ezen.
Köszi a biztatást, de már lassan 1,5 éve probálkozunk...
Hormonproblémám van, volt egy vetélésem, és a baba egyszerűen nem tapad meg rendesen. Még a Duphaston sem segít, legalábbis egyenlőre. Mint írtam, januárban megyek újra dokihoz, de amikor elolvastam ezt a választ egy kérdésre, azt hittem, végre megvan a baj oka. Én O, apa A
Hú, de szép lett volna, ha csak ennyi a baj...:(
26 hetes terhes vagyok, nekem is rogton osszzejott a baba. En A pozitiv, a ferjem 0 vercsoportu.
Valami mas lehet a gond, ha eddig nem jott nektek ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!