Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 20ml folyadék a Douglasban...

20ml folyadék a Douglasban soknak számít? Egyelőre nem tudni mi okozza.

Figyelt kérdés

Nem jön meg 50napja, volt 2 ultrahang egy hét különbséggel. Az elsőn 10mm az endometrium, douglasban folyadékot nem láttak, majd nemrég 13mm endometrium, 20ml folyadék a douglasban.

A terhességi tesztek negatívak, gyulladásra utaló jelek nincsenek.

Amiért mentem: ugye a kimaradt vérzés, alhasi nyomásérzés, gyakori vizelési inger, akné is ellepett, és persze negatív tesztek mellett.

Az orvos azt mondta, hogy vagy megjön, és akkor nincs teendőm, vagy kimaradt az előző ciklus és a mostaniból létrejövő nagyon korai terhesség (nem védekezünk).

Azt olvastam, a folyadék bajt jelez, nem tudok ez a 20ml mennyire számít soknak?

Egyébként folyton mindjárt megjön érzésem van, a derekam is fáj és iszonyat fáradt vagyok, tehát nem hinném hogy terhesség lesz.

2021. aug. 1. 07:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ma reggel erős pozitivat teszteltem!!!!!!!
2021. aug. 5. 07:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Írj majd még mi a helyzet!! 💛

(3. voltam)

2021. aug. 5. 07:41
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!! jelenleg nagyooon izgulok hogy jól elhelyezkedjen, minden rendbe legyen vele!!!!
2021. aug. 5. 07:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Érdeklődni szeretnék, hogy a terhességed rendben zajlott? Nekem ma 15 ml folyadékot találtak, petezsákot jó helyen. De azért rám hozták a frászt.
2022. okt. 8. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!