Szeretsz ill szeretettek kismamak lenni? En nagyooon es ugy hianyzik
Én a készterméket szeretem:)) UUUUtálom a kider tojást. Rettegek, hogy minden rendben legyen, ne legyen beteg, ne haljon meg.,stb.
Ezért én kismama nem szeretek lenni, én a babámat imádom és várom a következő babát is:)
pedig olyan jo erzes, hogy tudod hogy egy kis elet fejlodik benned hmmm....:)))
meg ahogy mozog
1. vagyok.
Igen, ha biztos lennék benne 1000%-ig, hogy mindvégig minden rendben lenne, akkor imádnám a pocakos állapotot. Imádtam, ahogy rugdos, de a köv. pillanatban az jutott eszembe, nehogy elnyomja a köldökzsínórt.
De én egy nagyon parás kismama vagyok
mag az, hogy kisbabát várok, nagyon jó érzés volt, de voltak izgalmas dolgok (köldökzsinór 4x a gyerek nyakán, egy felszívódó kis cisztát elnézett a doki, és állandóan genetikára kellett járnom, ahol csak idegesítettek, hogy baj lesz; elcseréltek egy véreredményemet-elcseszték a vércukros vérvételemet és a cukorgonozóba kellett járnom, ahol 2hetetne vért vettek, és hiába mondtam, hogy jó- nem hitték el, végül kiderült, hogy vmit ők csesztek el... és még volt pár)
ennek ellenére nyugodt voltam végig, de nem is tudom így utolag, hogy végigcsináljam-e mégegyszer????
egyébként meg 45 perc alatt szültem egy édes kis fiucskát!
ahogy kipottyant a baba, már nem is emlékeztem rá, hogy terhes voltam! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!