Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe lehet-e esni, ha az...

Teherbe lehet-e esni, ha az előttem zuhanyzo férfi öngielégitést végzett a zuhanyzoban? Ha pl a zuhanyrozsára élvezett!

Figyelt kérdés
Ha pl a zuhanyrozsára élvezett!
2008. dec. 9. 17:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
76%
Akkor most van laba vagy nincs? De hat ha elnek, akkor el is maszkalhatnak!
2008. dec. 9. 17:55
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez vicc!!! Csak azért írni ilyet hogy azokat bosszantsátok akik tényleg arra gyúrnak hogy baba legyen! Ilyen hülyeséget hogy lehet írni?

Meg hogy lába??? Hát persze, sőt még tapadókorongjai is vannak hogy megtapadjon a zuhanyrózsán és búvárfelszerelése, és mint egy hegymászó jut be a hüvelybe! KÖNYÖRGÖM!!! NE MÁR!! ENNYIRE NEM LEHETTEK TUDATLANOK!!!!!!!!!! Vegyetek részt egy felvilágosító órán vagy olvassatok könyvet, és ne a szexszel foglalkozzatok, az nem való még ilyen gyerekeknek!!!

2008. dec. 9. 17:59
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia kedves kérdező,

Nem lehet, hogy te is olyan lányanya vagy, aki úgy maradt, és most kell egy fedősztori?

Mint annó Amcsiknál a golyó-fia, jaj hát engem is súrolt a lövedék ami levitte a férfiasságát... Olvastam valahol ezt a marhaságot:)

Zuhanytól teherbe esni... Ha ilyen lenne nagyon sok fiatal munkában megfáradt pár alkalmazná:D:D:D mikor nem menne a huncutkodás.

Bioszórán merre jártál mikor az emberi szaporodásról volt szó? dugtak a szertárban, mert gyakorlati órát tartottak? vagy még nem jutottatok el odáig az anyagban?

Bocsánat a hangnemért, de eddig is válaszoltak türelemmel, némi humorral...

2008. dec. 9. 19:05
 24/31 anonim ***** válasza:
84%
Hát persze, hogy lehet!!!!!!!! Meg a törölközőtől is amibe törölközött, meg az alsógatyától ha ránézel!!!! Na ne már!! A mai fiatalok tényleg ennyire hülyék?? Mi lesz ezekkel ha felnőnek, hova jut a világ????? Bocsánat mindenkitől akire nem vonatkozik, de az ilyen ostoba kérdésektől felforr az agyvizem. Ha ilyen könnyű lenne a teherbeesés nem lennénk olyan sokan akik évek óta várunk rá!
2008. dec. 9. 19:23
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha az én lányom lennél én most nagyon el lennék keseredve!!! :((( Tényleg szörnyű mik vannak! Ne haragudj de én most nem fogom neked újra végigboncolni a választ, de nyugodtan higgyél azoknak , akik azt írták, hogy nem lehetsz igy terhes. Szerintem ennyi válasz elég is volt és tényleg egy kicsit olvass utána a dolgoknak , vagy ülj le az anyukáddal, vagy egy nőgyógyásszal és kicsit világosodj fel!!!

Két kislányos anyuka

2008. dec. 9. 21:43
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tényleg lehetséges hogy valaki ilyet kérdez. Lehet bennünk is felmerült még talán a kezdet kezdetén amikor még csak érdeklődtünk a szexualitás iránt (és nem folytattuk). Kisgyereknek minden vicc új.

Kedves kérdező. Hidd el és nyugodj meg tény hogy a sperma elég kitartó és igen sokáig életben van hisz a természet erre találta ki. Ez érvényes a jó minőségű és mozgékony spermákra. Levegőn is sokáig életképes nem csak néhány percig(én szaporodásbiológiával foglalkozom és még fél óra múlva is vannak egészséges és szépen mozgó spermiumok) DE: Az ondó és a sperma ősellensége a víz, hogy így fogalmazzak. Az rögtön végez vele. Tehát ha volt olyan guszta az előtted fürdő abból már semmi sem maradt. Ezért sem eshet úgyse teherbe valaki(mint már kérdezték) hogy kádba elélvezett a partner.

remélem segítettem.

2008. dec. 10. 17:56
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Ősi Ifjúsági Magazinban hangzott el hasonló kérdés: Lehet-e vonat wc-ben teherbe esni? A válasz ez volt: Lehet, de nagyon nagyon kényelmetlen! :)

Szóval, élénk fantáziámmal azért el tudok képzelni térben és időben olyan helyzetet, ahol megtörténhetett volna a dolog. Hátha súrolta a golyó, még emellett... ;)

Ami nem vicces, az az, hogy ha tényleg ilyen kevés az infó... Aki bizonyos ismeretekkel rendelkezik egy témakörben, nehezen képzeli magát bele annak a helyzetébe, akinek ez ismeretlen terület. Ha másért nem is, már ezért megéri ez az oldal, hogy az ilyen kérdéseket fel lehet tenni!

Tehát kedves kérdező, ha csakugyan úgy zajlott a dolog, ahogy téged tájékoztatott a srác, aki után azonnal utána mentél (miután? miután észrevetted, hogy van valami a rózsán? vagy találomra megkérdezted tőle, hogy "nemevéletenüle" önkielégített itt? ), az a jó hír, hogy nem eshettél teherbe. Rengetegen kifejtették, hogy miért. Azt viszont nagyon-nagyon ajánlom, hogy vagy olvass el erről pár könyvet, vagy figyelj jobban azokon az órákon (ha vannak ilyenek még az életedben) ahol erről van szó.

Ha viszont a körülmények nem PONTOSAN így voltak, fénysebességgel menj el nőgyógyászhoz, remélhetőleg ő igazán meg tud nyugtatni!

2008. dec. 14. 01:38
 28/31 anonim ***** válasza:
Bocsánat a "miután"-os szóviccért! Visszavontam!
2008. dec. 14. 01:41
 29/31 anonim válasza:
100%
Ez körülbelül olyan kaliberü kérdés, mintha azt kérdezted volna hogy a spermát lenyelve meg lehet-e termékenyülni. :)
2008. dec. 15. 08:28
 30/31 anonim ***** válasza:
Mért, terhes vagy?
2008. dec. 19. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!