Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ebből lehet még baba?

Szerintetek ebből lehet még baba?

Figyelt kérdés
[link]
2021. júl. 29. 10:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Én nem vagyok troll, leírtam, hogy a másik kérdésednél már kaptál választ. Nem kell hülyének nézni a másikat. 1,2 mm embrió, 1 hét múlva mész orvoshoz, volt vetélés. Érdekes a másik kérdésnél is ezek az adatok vannak. Szóval itt max. neked unalmas az életed, hogy naponta teszed fel ugyan azt a kérdést, ráadásul tök feleslegesen, mert már amit meg lehetett válaszolni, az meg lett válaszolva. Én is vetéltem már, de meg azért nem hülyültem, neked sem kellene.
2021. júl. 29. 11:34
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
Ha minden jól megy,jövőhéten már lesz szívhang is
2021. júl. 29. 11:35
 13/17 anonim ***** válasza:
32%
Ez az oldal tele van sérült üldözési mániás emberekkel. Múltkor én is életemben először kiirtam egy kérdést erre valaki belinkelt egy hasonlót hogy mit teszem fel masodjara, aztán meg hogy en másik regisztraciorol valaszolgatok magamnak 🙈🙈🙈őrület 🤣
2021. júl. 29. 13:29
 14/17 anonim ***** válasza:
56%

13!

Akkor olvas már el azt a linkelt masik kérdést...

Full ugyan azok az adatok, full ugyan az minden...

Véletlen lenne?!

Mind a 2 kerdezőnek pont milimeterre ugyan akkora mindene, ugyan azok a ketejeik, stb?!

2021. júl. 29. 15:29
 15/17 anonim ***** válasza:
32%

14es

De most ezen mit kattogsz ennyire? Megkerdezte és kész. Ha nem akarsz rá válaszolni akkor nem válaszolsz. Joga van bármit kérdezni még akkor is ha egyszer már feltette ezt a kérdést. Biztos nem kapott kielégítő választ a kerdesere. Ugyan maradj már....

2021. júl. 29. 16:25
 16/17 anonim ***** válasza:
36%

Nem én kattogok, ez az első hozzászolásom a kérdéshez 🤣 ezek szerint te is általánosítasz, és lehet én is többször regisztráltam?! 👏

Ellenben ha nem kapott erdemi választ az első kérdésénél, akkor ott baj van fejben... pont hogy elég sok választ kapott, ami nem indokol egy ujabb agymenést...

14 voltam

2021. júl. 29. 16:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5 hetesen még semmi nem látszott, pedig kétnaponta kellett járnom UH-ra egyéb ok miatt. 6+3 lett először egyáltalán szikhólyag, 2 hétre rá kellett visszamennem, akkor már volt szívhang és azóta is minden a legnagyobb rendben. Ebből szerintem bármi lehet még, főleg, ha nem középidőben fogant.
2021. júl. 29. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!