Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire igaz az hogy csak...

Mennyire igaz az hogy csak ovulacio előtt 4 nappal és ovulacio naljan lehet teherbe esni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 28. 16:43
A kérdező szavazást indított:
Igaz
Nem igaz
Bármikor teherbe lehet esni
30 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor lehet teherbe esni, ha ovulációkor találkozik a petesejt a spermiummal. Ez egyértelmű.

Az nem egyértelmű, hogy mikor van ovuláció, nem csak középidőben lehet.

2021. júl. 28. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írják. A teherbeeséshez ovuláció kell, viszont nem vagyunk gépek, lehet olyan, hogy nem pont akkor van az ovuláció amikor "lennie kell".
2021. júl. 28. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
39%
Nekem pl. 5 nappal később fogant a baba, mint ahogy a nagy könyvben megvan írva.. ennyit a naptár módszerről.
2021. júl. 28. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
Pontos ovulációval amit éreztem is minden hónapban, az egyik gyerekünk egy héttel később, a másik egy héttel előbb fogant.
2021. júl. 28. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
40%

Nézd,én sosem néztem ovulációt mégis második gyerekkel vagyok várandós.

Ha teherbe tudsz esni,akkor nem fog nehezedre esni.Ha hosszú ideig nem tudsz akkor érdemes orvoshoz fordulni,nem mindig meddőség az oka.

2021. júl. 28. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!