Pco+IR-em van. Nincs peteérésem ezért van, hogy hónapokon keresztül verzek, szörösödök, pattanásaim lesznek. (diéta ellenére, orvosok nem tudnak mit tenni, mindegyik azt mondja ha nagyon zavar a fogamzásgátló segít a tünetek kezelésében, de én nem szedek, mert 16 évesen kezdtem szedni 20 éves koromig szedtem, és attól lettem ilyen hormonbeteg) 2 éven keresztül nem estem teherbe, úgy hogy a párom heti 2x 3x belemelvezett. Úgy nézett ki, hogy helyreallt a ciklusom. De nem. Májusban 2 hetet pecsételtem, júniusban is heteket, illetve most júliusban is 3 hetet kb. 3-4 napja mint akit kicseréltek. Nem pecsételek. Feherfolyasom van, nyulos,kivanom a szexet.. Ma lefeküdtem egy férfivel akinek van 2 gyereke (egyik becsuszott, a másik pár hónap alatt jött össze...) Védekezés nélkül szexeltunk, sok elovalladeka volt, de nem élvezett belém, utána gumit húztunk. Kb 1 percig lovagoltam csak gumi nélkül nem lehet nekem gyerekem alapon.... Most meg minden hormonbajom elmúlt..
2021. júl. 27. 16:32
1/7 anonim válasza:
nem
2021. júl. 27. 16:34
2/7 anonim válasza:
Kicsi az esélye de nem 0
2021. júl. 27. 16:42
3/7 anonim válasza:
Feherfolyasom van, nyulos,kivanom a szexet.. -> ez akár peteérés is lehet...
2021. júl. 27. 17:03
4/7 anonim válasza:
Pcos+ ir mellett 3 spontán fogant gyermekem van. A harmadik gyermekem előtt 9 hónapig 2 hetente 2 heteket volt, hogy 21 napot véreztem. Még is fél év alatt megfogant.
Amíg meg van mindkét petefészek, a méhed,nincs olyan, hogy nem eshetsz teherbe. Olyan nincs, hogy az orvosok nem tudnak veled mit kezdeni, maximum rossz orvoshoz mentél.
Ne legyél buta. Nem csak a terhesség ellen kellene védekezni, de a nemi betegségek ellen is. 🙄
2021. júl. 27. 17:10
5/7 anonim válasza:
Nekem is pcos+ir-em van, mi is két éve várjuk a babát. Bár én soha nem szedtem fogamzásgátlót, a ciklusom egészen 26tol 32 napig alakulhatott.
Februarban kezdtuk el a 3-as kezelést, most már be ált 27-28 napra, nőgyógyász is látott peteérést, de azt nem tudom hogy meg is repedt (nem követi uh-n). De most már látok reményt.
Ne add fel, ha kell keres másik orvost. Nagyon drukkolok 🤞😊
2021. júl. 27. 18:53
6/7 anonim válasza:
simán lehetsz terhes
2021. júl. 28. 06:24
7/7 anonim válasza:
Rossz dokinál vagy, vagy rosszul diétázol és nem mozogsz. Vagy nem is ez a problémád hanem más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!