Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek kérdezzem meg...

Szerintetek kérdezzem meg erről a dokit?

Figyelt kérdés

Csütörtökön kapom a második Pfizer oltást. Mi most kaptunk szabad utat a babára, pajzsmirigyem alulműködő vagyok, mostanra állt be a jó érték, gyógyszert szedek. Megbeszéltük, hogy pozitív teszt után azonnal hívom őket, csinálunk egy labort + emelek a gyógyszeradagon is.

De én buta elfelejtett megkérdezni, hogy mi a helyzet az oltással? Úgy döntöttünk megvárjuk, míg megkapom a másodikat, hisz csak pár nap. Miután megkaptam, próbálkozhatunk rögtön? Van itt olyasvalaki, aki esetleg jártas a dologban, kérdezte erről az orvosát? Hívjam fel szerintetek?

2021. júl. 26. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Hasonlóban vagyunk. Nekünk azt javasolta h a második oltás után egy hónapot várjunk.
2021. júl. 26. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgyis csak a saját véleményét tudja elmondani, ami nem szentírás vagy esetleg rád bízza. Szerintem nagyjából felesleges felhívni.
2021. júl. 26. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ciklusindításra készültünk, de közben megkaphattam az 1. oltásom. Akkor azt mondták,várjam meg a kèt oltást és majd utána kezdhetjük, egy cikkus után. A sors fintora, hogy kb. egyszerre kaptam az oltást és fogant meg a babánk segítség nélkül. Ugyanez a doktornő mondta, hogy nincs gond, még ilyenkor nincs összeköttetés a pici és köztem, és csak óvatossàgból nem oltanak 12. hét előtt. A 2-at így később a 14. hèten kaptam meg. A baba szépen fejlődik. Ebből kiindulva, és genetikus szavára hallgatva, nem kell várni az oltás után, az sem biztos, hogy azonnal sikerül. Persze beszélj orvossal is, akiben megbízol, de lehetőleg nőgyógyász legyen.
2021. júl. 26. 16:33
 4/4 Zsutyi ***** válasza:
Mi lombikosok vagyunk, nekem a dokim azt mondta, hogy a második oltás után 2 hónappal kezdhetjük a procedúrát!
2021. júl. 28. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!