BABA? iszonyatos mellfájdalom. Mikor teszteljek? Jövőhétre nem várom. Többi lent.
Figyelt kérdés
A ciklusaim 33-34 naposak. Most tartok a 30. napon. Jövőhét elejére nem várom. A melleim nagyon fájnak, már több,mint egy hete. Szokott fájni menstruáció előtt, de ennyire hamar még egyszer sem kezdett el. Gyakran járok pisilni, és iszonyatosan tele vagyok pattanásokkal. az arcom a hátam, de találtam a hasamon, lábamon, a fenekemen, nyakamon, még a mellemen is kijött 2. Ez azért fura, mert mindig csak az arcom és hátam van tele, azokon a napokon. Reménykedek a piciben. Gondoltam csinálok tesztet, de lehet, hogy az korai lenne. És ha tényleg baba van a dologban nem akarok áll negatívat. Megvárom a nemvárt napját, és akkor tervezek tesztelni. Csak nagyon türelmetlen vagyok. Más is van így?2021. júl. 23. 17:34
1/9 anonim válasza:
Hát,lehet is meg nem is.Bocsi,de én inkább ennyiből nemet mondanék.Minden esetre drukkolok. :D
2/9 anonim válasza:
1. kérdésedre a válasz: nem tudjuk.
2. kérdésedre a válasz: meg is válaszoltad magadnak.
3. kérdésedre a válasz: igen, olvass el pár kérdést innen.
Azért drukkolok :)
3/9 anonim válasza:
Akár már ki is mutatná egy 10-es teszt, de a leírtak szerintem inkább nem kicsit durva pms tüneteknek hangzanak.
De kívánom, hogy legyen baba :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2021. júl. 23. 17:48
5/9 anonim válasza:
Mikor tesztelj? Amikor kimarad a menstruációd
6/9 anonim válasza:
Várd már ki a nemvárt napját könyörgöm, már ez a sokadik kérdésed az elmúlt napokban. Majd tesztelj akkor.
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nem tudom miből veszed, hogy ez a sokadik kérdésem az elmúlt napokban... Mikor hónapok óta egy kérdést nem írtam ki.. Nem bírom az ilyet.
Na Mind1. Többieknek a fejlemény. Nem jött meg. A melleim már nagyon durván fájnak. Sokkal jobban, mint az előző napokban. A hasam nem görcsöl, nincs megakar jönni érzésem. Kedden tesztelek. Reméljük nem jön addig meg. Majd írok.
2021. júl. 24. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!