Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik véreztek terhesség alatt...

Akik véreztek terhesség alatt milyen volt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Akik véreztek terhesség alatt milyen volt ? Mármint színe, állaga, mennyiség, meddig tartott..

Nekem vanak pár tüneteim.

6 napig szokott tartani de most csak 4 napig tartott viszont a mennyisége ugyan annyi volt mint szokott lenni és a színe sem változott.

Viszont benne van a pakliban hogy én is vérezek mivel nagy mamám végég vérezte a terhességét.

2021. júl. 23. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Teszeltél?
2021. júl. 23. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Én véreztem 3 terhességemből 2-nél. A színe, állaga ugyanolyan volt, de a mennyisége sokkal kevesebb, és csak két napig tartott. Ja, és a teszt mindig pozitív volt. Az egyetlen vagyok a családban, akik vérzett terhesség alatt. Szerintem csinálj tesztet, ha kétséged van.
2021. júl. 23. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Pont ma irtam ki egy hasonló kérdèst.

Az utolsó menstruációm mint mindig időben megjött,igaz hogy kevesebb volt ès kicsit másabb mint azelőtt de lombikos vagyok azt hittem a hormonok miatt,majd ahogy elmúlt elmentem dokihoz ès kiderült hogy terhes vagyok.

Kérdező te hány hetes vagy?

2021. júl. 23. 16:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem teszteltem még de a tegnap még gyanúsabb lett a dolog mivel a sógorom szülinapja volt és meg ittam egy pohár meggy bort és egész éjjel hánytam tőle.

Volt mell feszülésem azt hittem majd le szakad a mellem viszont mikor meg jött el múlt és azóta se fáj ezért nem gondoltam bele hogy terhes lehetnék, na majd holnap kiderül ☺️

2021. júl. 23. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, mert nekem a mellfeszülés mindig elmúlt a menstruáció megjöttével, amikor nem voltam terhes. Mikor meg igen, akkor kezdett feszülni mikor meg kellett volna jönnie :D
2021. júl. 23. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Szorítok hogy pozitív legyen :)

Nekem is menstruáció előtt szokott érzékeny lenni meg feszülni.Most is úgy volt,el is múlt majd most igy 6 hetesen ismèt kezd kicsit feszülni :)

2021. júl. 23. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Először is pozitív volt a teszt... Utána pár csepp barna folt a betéten. Ennyi :)
2021. júl. 24. 07:29
 8/8 anonim ***** válasza:
A barnázás mèg nem feltétlen jelent rosszat.
2021. júl. 24. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!