25lu/l terhessegi verteszt 2 napja pozitiv ma csinaltam egy 10lu/l vizeletbol tesztet negativ lehetseges baba van a hatterben?
10 napja kesik a menzeszem eros huvelyfolyasom van szedules reggeli hanyinger is meg van menzesz jele sehol orvosomat felhivtam 5 nappal ezelott azt mondta varjunk 2 hetet heti szinten csinaljak 1 tesztet aztan ha pozitiv lesz vagy negativ marad de meg mindig nem jon meg a menzeszem akkor talalkozzunk es megvizsgal... Persze nem birok magammal es mar az ideg esz hogy mi lehet a baj :(
Vertesztem pozitiv lett de a vizeletbol meg negativ nem ertem mi lehet?
Nem tudom valaki olvassa e meg a kerdesem de tudom altalaban reggel ebredes utan kell homerozni na most nekem a totyogosom mellet reggel nincs idom ilyenre igy delutan alvas utan mertem meg a testhom ami 36,9°c volt atlagos testhom 36,2-36,3 szokott lenni.
Illetve eszre vettem hogy enyhe szurkalas van a mehem korul mintha feszulne
Menzeszem meg mindig nem jott meg tesztet nem csinaltam majd jovohet kozepem es utana telefonalom fel a dokim
Valaki tudja esetleg mitol lett magas a testhom? Nem erzem betegnek magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!