Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges? Vagy nem?

Lehetséges? Vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos először is 27 éves nő vagyok házas. 31napos a ciklusom és 6napig szokott tartan.

Azt hittem hogy terhes vagyok mert voltak jelek émelygés, mell feszules ami nekem sosem szokott lenni menstruáció előtt derék fájás ,a ciklusom 21 napján alhasi görcseim voltak azt hittem beágyazódot de megjött 3 nappal előbb viszont csak 4 napig tartott de erős vérzésem volt ezért ki zártam a terhességet.

Tegnap voltam a ciklusom 10-dik napján és a sogoromnak volt a szülinapja meg ittam 1 pohár meggy bort de én olyan rosszul voltam tőle hogy egész éjjel hánytam. Nem vagyok kíváncsi negatív kommentekre ,csak azt szeretném kérdezni ha valaki teherbe esett e a vérzés ellenére is?

2021. júl. 21. 16:19
 1/2 anonim ***** válasza:
89%
Volt már olyan, igen. Nem egy nővel megesett már. De az ebből még nem derül ki, hogy te terhes vagy-e. Egy terhességi teszt többet mondana.
2021. júl. 21. 16:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod.
2021. júl. 21. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!