Nem várt elött 1 nappal teszt mutatna már terhesseget?
Már 1 hete hogy hányingerem van ,hol jobban hol kevésbé.
Párommal multhonapban mensim utáni első nap em védekeztünk.(júni28)
Nem tervezünk babá nagy butaság volt pedig eddig a 6 év alatt nem történt ilyen .
Ma délelőtt teszteltem egy negatívat
Bocsi a telefonom akkora hülyesegeket ir. Most olvasom vissza:)))
Szoval pete eres a ciklus 14.napjan van ezt akartam irni.
Ne aggodj egyszer egyetemi evek alatt a parommal mi is elkövettük 1x ezt a hibat. Nem lett belöle semmi, de meg orvoshoz is elmentem pedig meg is jött es a teszt is negativ lett de akkor is be paraztattam magam.
Azota eltelt 6 ev,mar össze hazasodtunk es van egy szepseges kislanyunk.
Max ha nagyon nagyon ideges vagy csinaltass beta hcg tesztet vérböl, az 100% kimutatja ha van valami.
Egyebkent amikor probalkoztunk a babaval nekem a terhessegi teszt mar 3-4 nappal a nem vart havi elött elegge egyertelmü pozitivat mutatott.
Szia nálam ugyan ez van. Pint így volt nekem is menstruaciom stb.. mi sem védekeztünk..nekem rá 10 napra július 8.an megjött 3 napig.. holott elvileg most 23.an kellene..
nekem is 2 napja görcsöl az alhasam enyhén érzékeny a mellen tegnap teszteltem negatívat.
Nálam is.volt ilyen, így született a kislányom, de úgy voltunk vele,hogy már amúgy is terveztük. Viszont nekem a teszt már a menstruáció előtt 4 nappal pozitív volt, délutáni vezeletbol. Szóval, szerintem.neked most elég kevés esely van arra,hogy pozitív lesz.
Esetleg tudsz már valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!