Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első Clostilbegyt hónap után...

Első Clostilbegyt hónap után más is tapasztalt hasonlókat?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk már babát de 2hónapot kimaradt a menstruációm baba nem volt elmentem orvoshoz és kiderült hogy nincs peteérésem ezért az orvosom Clostilbegytet írt fel az 5.ciklusnaptól kellett szednem 1x1 tablettát.

Használt is lett tőle mind2 oldalt petesejt és július 12.-én a 15.ciklusnapon pedig hányingerem volt görcsöltem csináltam ovulációs tesztet ami pozitív lett és az nap együtt is voltunk.

Ma vagyok a 23.ciklusnapon 1-2napja enyhén görcsölök tegnap lehajoltam és borzasztóan beszúrt bal oldalt, fáradtság van rajtam amit először az időre fogtam de hajnalokba és reggel mindig arra kelek pár napja hogy majd bepisilek. Vasárnapra nem várom viszont néha egy kis enyhe hányingeren fehér folyáson és a többin kívül mást nem érzek..

Vagyis a mellem nem fáj nincs hányás de lehet hogy még korai is lenne.

Nagyon beleélni se szeretném magam hogy csalódjak ez még csak az első hónap volt de Ti mit gondoltok ez inkább menstruáció vagy baba lesz?

Az utolsó menstruációm június 28.

2021. júl. 20. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez bármi lehet.

Én a clostytól nagyon rosszul voltam.

Görcsöltem, szúrt, hányingerem volt stb.

3 hónapot csináltam végig.

Szörnyű volt.

Remélem neked sikeres lesz ez a hónap

2021. júl. 20. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezek mind lehetnek pms-re utaló jelek is. A hcg nem okoz még tüneteket mert valószínűleg ha a ez alatt a ciklus alatt teherbe esel sem érezhetsz még tüneteket, elég messze van még a nemvárt. Nekem az első clostys hónapom sikeres volt, nem várt előtt 1 nappal nagyon nagyon fáradt voltam, de akkor már a tesztem is pozitív volt.
2021. júl. 20. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt az első closty hónap és 14. Napra lett ovulaciom. Én nem tapasztaltam ilyesmit. Alig ereztem az ovulaciot! Most izgulok nagyon h összejött e
2021. júl. 20. 23:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)

Én az ovulációt nagyon megéreztem de utána még a teszt is megerősített még most is ugyan ezek a tünetek vannak majd vasárnap csinálok egy tesztet a 28.napon hátha. de azért még az első hónap után nem leszek csalódott ha mégse baba :)

2021. júl. 21. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező?
2021. aug. 7. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!