Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Tegnap ejjel tobbszor is szeretkeztem a baratommal majd a 4. alkalom utan megkert az elojatek utan,hogy had tegye be ovszer nelkul is. Kb fel percig volt bennem utana rogton ovszert huzott. Mentsruaciomnak 17 nap mulva kell megjonnie. Mennyi esely van ettol a teherbe esesre?

2021. júl. 17. 19:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
simán lehetsz
2021. júl. 18. 06:15
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon kicsi az esély
2021. júl. 19. 01:31
 13/20 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem élvezett beléd akkor nem leszel terhes, nem olyan könnyű teherbe esni azért, gondolj bele nem véletlenül spricccelve jön az ejakulációnál...de persze itt gyakorin mindenki az előváladéktól lesz terhes, de remélem hogy most jól rád ijesztettek és többet óvszer nélkül még fel percre se tegye be.
2021. júl. 19. 02:08
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
13as lehet hogy most pár hónapig csinálhatja gumi nélkül, míg meg nem szül :-D
2021. júl. 19. 06:05
 15/20 anonim válasza:
48%

Nem jó, de nem is tragikus.

Amúgy attól is függ mennyi idő telt el az aktusok között, megmosta-e magát, volt-e pisilni, vagy csak natúrba, még épp ragadósan betolta. Lehet nem leszek túl népszerű, de tényleg nem annyira könnyű teherbe esni. Ne parázz rá előre, mert akkor a stressztől nem fog megjönni. Kb 2 hét múlva, de legkésőbb a várt menstruáció idpontjában már kimutatja a teszt.

2021. júl. 20. 14:25
 16/20 anonim ***** válasza:
60%
15ös, az egy dolog hogy elvileg nem olyan egyszerű, nekem első megszakítással mégis összejött...
2021. júl. 20. 14:36
 17/20 anonim ***** válasza:
57%
Tini lánynak egyáltalán nem nehéz,sokszor egy alkalom után képesek teherbe esni
2021. júl. 20. 14:44
 18/20 anonim ***** válasza:
38%
ennyitől nehezen lehet teherbe esni, az előváladékban nem sok spermium van és nem is olyan erős mint a rendes ejakulációnál és 1 darab spermium nem képes átfúrni a petesejt falát ezért több spermiumra van szükség. Én sajnos kétszer is beleestem abba a hibába hogy megszakitásossal "védekeztünk" de szerencsére nem lett belőle baj. Ne aggódj!!
2021. júl. 20. 22:16
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehetsz, szinte kizárt. Attól még máskor ne.
2021. júl. 21. 14:12
 20/20 anonim ***** válasza:
36%
16os, szerintem neked nem megszakitásossal sikerült hanem "sunyiba" elment benned a párod. Mi is többször voltunk együtt megszakitásossal és nem lett belőle semmi
2021. júl. 22. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!