A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
1. ha azért vagy itt, mert szeretnél meggyőződni terhes vagy-e, szerintem csinálj tesztet irkálgatás helyett. Van hogy egész korai szakaszában semmit nem veszel észre magadon. Így a vetélés pl. nem kivitelezhető már, mert későn jösz rá.
2. ha komolyan foglalkoztat a dolog, mert terhes vagy és erről szeretnél hasonló emberekkel beszélgetni, akkor szerintem nem a jó fórumot találtad meg. Van pár ilyen hely a neten, ahol megoszthatjátok egymás gondolatait, tapasztalatait. Ami speciálisan erről szól.
Bocs, csak nem nyilvánvaló az ok...szerintem ez a hely a 2. lehetőségre nem a legjobb.
Írta, hogy nem terhes...
Amúgy két hétnél általában nem jelentkeznek korábban a tünetek, a teszt is csak ezután a legbiztosabb, mert ennyi idő után ágyazódik be az embrió. Első tünetek pedig: hányinger, mellfeszülés... ahogy írtad... de nem mindenkinél jönnek elő! Ezért lehet az, h egyesek akár egy-két hónapig sem tudják, h terhesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!