LH teszt kérdés!Megvolt az ovulació?
Figyelt kérdés
Szerintetek az LH teszt alapján megvolt az oculációm?
Úgy éreztem h tegnap megtörtént.
A legalsó ma reggeli,feletti pedig tegnap esti aztán reggeli.
2021. júl. 17. 08:10
1/4 anonim válasza:
Volt lh csúcsod, de azt a hődből vagy uh követéssel lehet megtudni, hogy megtörtént az ovu.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Rosszul tettem fel a kérdést,pont azt akartam kérdezni,hogy volt-e lh csúcs mert utána 3 nappal kell elkezdeni a peogeszteront.
2021. júl. 17. 09:38
3/4 anonim válasza:
Szerintem volt, de tesztelje tovább és jó lenne ha hőmérőznél is.
Nekem volt olyan, hogy pozitívnak nézett ki az LH teszt, de nem ment fel a hőm, egy héttel később sokkal erősebb pozitív lett, és utána ment fel... Én is kaptam progeszteront, nekem az orvos úgy mondta, hogy mikor 2. napja fenn van a hőm akkor kezdjem szedni (ha minden klappol az pont a pozitív lh teszt utáni 3. nap)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
Sajnos mérni nem tudom a hőm,mindennap más időpontban ébredek.
2021. júl. 17. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!