Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 hete volt terhességmegszakít...

5 hete volt terhességmegszakításom, és 1 hete szexeltem a párommal először. Megszakítással. Tudom, felelőtlen. Nagyon megbántam! Azután 1 héttel volt 2-3 napig minimális vérzésem. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 12:52
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha megadod a címed, szívesen küldök postán nektek egy csomag óvszert, de azt már nem ígérem, hogy ott is leszek segíteni használni.
2021. júl. 16. 13:36
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Miért ilyen nehéz gumit használni? Mert azt nem szereti a pasid? Akkor ott a gyógyszer vagy 100 más lehetőség. Jobb utólag rettegni? Meg is érdemelnéd, ha megint terhes lennél, csak a babát sajnálnám. Talán akkor megtanulnád egy életre, hogy ez nem játék.
2021. júl. 16. 14:00
 13/35 anonim ***** válasza:
6%

Nem lesz semmi baj, nyugodj meg :)

Spontán vetéltem 8 hetesen, 2 hétig véreztem, utána rögtön szexeltünk is. A mensim már megsem jött, azonnal teherbe estem. Egészséges kisfiú növekszik bennem. Most vagyok 36 hetes 😊

Én magánorvoshoz járok, nekem 1xer sem mondott 6 hetet, csak hogy ha elmúlt a vérzés és én lelkileg késznek érzem magam akkor mehet a próbálkozás.

Ha művi befejezésem lett volna akkor még hamarabb.

Bár ha nem akartok babát akkor tényleg inkább használjatok gumit.

2021. júl. 16. 14:10
 14/35 A kérdező kommentje:
Azoknak az agyhalottaknak üzenem, akik nem a kérdésre válaszoltak, hogy menjenek újra iskolába. Egyikőtök sem tudja, hogy miért volt terhességmegszakításom. Ki mondta, hogy nem örülnék egy babának? Most ha az lennék tuti nem vetetném el. Az előző terhességemnek sajnos egészségügyi baja volt.
2021. júl. 16. 14:13
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván lehetsz terhes, ha védekezés nélkül szexeltél, de ezt így nem lehet megmondani. 1 hét múlva csinálj egy tesztet, aztán majd kiderül, hogy megint ügyesek voltatok e vagy sem. Amikor ilyen felelőtlen valaki, akkor kinyílik a bicska a zsebemben. Miért olyan nehéz védekezni, főleg úgy, hogy már tudod mivel jár egy nem kívánt terhesség és az abortusz. Aztán meg pánikolsz meg kérdést írsz ki a gyakorira, pedig hidd el, egyszerűbb gumit húzni a kanid farkára.
2021. júl. 16. 14:14
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

13!

De itt totál nem az a lenyegy hogy mikor szexelt utoljára, vagy kap e fertőzést vagy hogy te mikor lettél újra terhes....

Nekünk is a műtét utáni hónapban fogant meg a lányunk...

Hanem itt az a lényeg, hogy elvetetett egy babát, es egyszerűen annyi esze nincs azóta sem, hogy védekezzen, mikor nem akar gyereket....

Hogy egy felelőtlen ember, aki akár képes elmenni újra egy ilyen műtétre....

9es voltam.

2021. júl. 16. 14:15
 17/35 anonim ***** válasza:
83%
Akkor meg úgy írd ki a kérdésed bmeg, hogy ne abortuszra gondoljon mindenki! Itt max te vagy agyhalott, mert még a mondandódat sem tudod érthetően megfogalmazni. Nehéz lett volna leírni a részleteket, igaz?
2021. júl. 16. 14:16
 18/35 anonim ***** válasza:
90%

Kedves agyhalott kérdező!

Akkor írd azt... mert a terhessegmegszakítás az az abortusz...

8 hetesen milyen betegséget szűrtek ki? 😅 ugyanis megállapításnál nem nagyon néznek ilyent, csak hogy élő terhesség-e, utana meg 12hetesen néznek először betegségre utaló dolgokat....

Szóval ha nem ilyen agyhalottul fogalmaznál, nem ertenenk félre.

2021. júl. 16. 14:22
 19/35 anonim ***** válasza:
90%

Ha amúgy akartok babát, akkor miért is kell annyira parázni, hogy terhes lehetsz?

Kezd kamu szagú lenni a dolog..

2021. júl. 16. 14:28
 20/35 anonim ***** válasza:
77%
Jaja biztos baj volt az előzővel. Jaja, biztos örülnél a mostaninak. Azért tetted fel így a kérdést. Trollkodj máshol.
2021. júl. 16. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!