Méhen kívüli terhesség esetén volt olyan, akinek rendesen megjött a vérzése?
Figyelt kérdés
Rendesen megjött,talán hamarabb múlott el a menzeszem, viszont a mellfeszülés megmaradt. Tesztet nem csináltam, mert úgy gondoltam, hogy ha rendesen véreztem, akkor baba nem lehet.
Most viszont már feszül a hasam és puffadok is.
Két gyerekem van, mindkettő esetében elmaradt a vérzés rögtön.
2021. júl. 14. 12:04
1/6 anonim válasza:
Ezt nem értem, honnan gondolod hogy volt baba? A mellfeszülésből? Nem lehet kémiai terhesség, vagy simán semmi?
2/6 A kérdező kommentje:
Fura ez a menstruáció előtt és utáni mellfeszülés. Menzesszel el szokott múlni. Most viszont megmaradt. Van, hogy nagyon nagyon érzékeny.
2021. júl. 14. 12:31
3/6 A kérdező kommentje:
Leszakad a mellem, ha este leveszem a melltartót. És lassan egy hete múlt el a vérzés...
De veszek egy tesztet. Végülis ez minden, amit tehetek
2021. júl. 14. 12:34
4/6 anonim válasza:
Kedves kerdezo!
Mi lett vegul? Ugyanebben a cipoben vagyok :(
5/6 A kérdező kommentje:
Nem volt baba. Végül elmúlt a tünet. Valószínűleg hormonokkal volt vmi.
2022. júl. 15. 18:11
6/6 anonim válasza:
Szia! Már tavalyi kérdés, de azért megválaszolom, hátha ezzel segíthetek másoknak. Nekem most volt ilyen. Megjött rendesen a menstruációm. Talán pár nappal hamarabb mint szokott, kicsit kevesebb volt mint szokott (bár nekem amúgy is gyenge szokott lenni). 2-3 nap volt az utolsó nap egy pici barnázással, de az tulajdonképpen máskor is így szokott zajlani. Valamiért mégis olyan furcsának éreztem azt a ciklust. Jah és ami durva, hogy még iszonyatosan görcsöltem is, ami mostanában nem volt rám jellemző, így hát ráfogtam a covidra mivel előtte kb másfél hónappal estem át rajta. A ciklusom 3.napján amikor már szinte teljesen elmúlott nem is tudom miért , talán megérzésből vagy teljesen véletlen, de csináltam egy tesztet. Halvány pozitív lett. Első héten már rohantam az orvoshoz, aki persze nem látott semmit, sőt a méhnyálkahártyám is nagyon vékony volt, azt mondta akkor menjek vissza ha már erős pozitív tesztem lesz. Na hát szépen erősödött is, rá egy hétre visszamentem megvizsgált kézzel, mondta megint hogy nem érzi hogy bármi terhességre utaló jel lenne...na akkor én már tudtam...igazából én már az elejétől sejtettem, hogy valami nem stimmel, ezért is mentem olyan hamar nőgyógyászhoz..Az UH vizsgálaton kiderült, hogy valószínű méhen kívüli. Elküldött az ügyeletre, ott az ügyeletes nőgyógyász nem látott semmit, másnapra elküldött vérvételre, majd hazaküldött. A vérvételi eredményem még meg sem jött másnap este begörcsöltem, irány vissza az ügyelet. Onnan rögtön vittek a műtőbe...másnap ráadásul bevéreztem, ezért délelőtt még egyszer megműtöttek...Akkor már 24 órája nem ehettem, nem ihattam jóformán semmit. Úgyhogy én mindenkit arra bíztatok, hogy ha úgy érzi hogy valami nem stimmel, akkor inkább csináljon tesztet és ha pozitív, akkor ne várjon az első UH vizsgálattal sokáig. Nekem volt már egy biokémiai terhességem is. Akkor is tudtam, hogy valami nem stimmel. Igazából mindkét esetben biztos voltam benne, hogy valami nem ok. Szóval igen lehetséges, hogy az embernek megjön rendesen a ciklusa és mégis terhes. Nekem tulajdonképpen szerencsém volt, mert időben észrevettem. Ha akkor nem csinálok tesztet, azzal az indokkal hogy dehát megjött, akkor sokkal nagyobb baj is lehetett volna ebből az egészből, hiszen ismerve magam a legvégső esetben mentem volna csak be az ügyeletre, hiszen az ismert endometriózisom miatt már eléggé hozzá vagyok szokva a fájdalomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!