Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet az hogy fel even...

Mitől lehet az hogy fel even belül 3szor estem teherbe de rendszerint az elmaradt menzesz utan 5.napra megjott?

Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Alacsony progeszteron szint.
2021. júl. 11. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Ezt honnan veszed? Rengetegen lobogtatják itt a full negatív tesztjeiket, hogy ugye ti is látjátok (a semmit). 5 nap késés az semmi, lehet, hogy hosszabb lesz a ciklusod.

Zárójelben.. Nem lenne érdemes meddőségi klinikát keresni? Gondolom nem 6 hónapja próbálkoztok.

2021. júl. 12. 01:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha 3x elvetéltél, azaz volt pozitív teszted is és nem csak késett, akkor menj orvoshoz. Leggyakoribb a hormonális ok, aminek háttérében lehet pajzsmirigy, ir/cukor, de lehet pl. trombózishajlam, méh rendellenesség... Vizsgáltasd ki magad.
2021. júl. 12. 04:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Most voltam hormonsort nezetni es minden rendben van azzal. nem értem már...

igen, volt pozitív tesztem mindig a nemvart napján aztan halvanyodik es par nap múlva megjon.

2021. júl. 12. 08:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nőgyógyász, ha még nem volt. Utána meg cukorterhelésre is menj (3 vagy 5 pontos inzulinnal), és ha az is oké, trombózishajlam genetikai vizsgálatra. Egyébként meg keress rá a "habituális vetélés okai"-ra, és találni fogsz sok cikket meg vizsgálat ajánlgatást.
2021. júl. 12. 08:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nogyogyaszati vizsgálaton voltam es 1db cisztat laott csak a petefeszkemben. Ez is lehet az oka?
2021. júl. 12. 08:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, de nem vagyok orvos. Több cisztája annak szokott lenni, aki ún. pcos miatt nehezítetten esik teherbe, de egyébként jól működőknél is előfordulhat évente 1-1x, hogy kialakul, aztán magától felszívódik. Nálad meg a teherbeeséssel, peteéréssel ezek szerint nincs gond, "csak" a megtartással.
2021. júl. 12. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!