Reménykedjünk vagy már nem érdemes?
Sziasztok.
Kétségbeestem, azt hittem hogy most sikerült a bébi mert nagyon feszült a mellem olyan szokatlan formában ,nem úgy fájt mint máskor, menstruáció előtt egy héttel azt hittem beágyazódot mert görcsölt a hasam alja, és biztos voltam benne hogy sikerült. Viszont ma vagyok a nem várt napján és valami barnás kocsonyás folyásom lett ami kis mennyiségű, de viszont fáj enyhén tompán a hasam alja. Szerintetek van remény még? Tudom majd fogják írni hogy majd holnap kiderül ha meg jön akor meg jön,ha nem akor nem. Már ki bögtem magam, és még mindig reménykedem hogy hátha. Meg köszöném ha írna valaki hogy járt már így, és hogy lett belőle valami vagy nem.
Meg jött rendesen na nem baj, majd legközelebb hátha sikerül.🙂
Szorítok neked! hátha sikerül.😘😘😘
Nekem még mindig változatlan a helyzet.
Kedves 15-ös. A férfiak nem teljesen azt élik át ilyenkor mint mi. Nem az ő testükben történnek a változások. De az én férjem eléggé aggódott tegnap este értem és ő is azt mondta menjek orvoshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!