Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az Lh teszt kezd erősödni,...

Ha az Lh teszt kezd erősödni, az már azt jelenti, hogy a termékeny időszakba léptem?

Figyelt kérdés
Ne kövezzetek meg, kezdő vagyok, most kezdtem el Lh tesztelni. Annyi nem tiszta még, hogy mensi után alapból emelkedik az Lh szint, csak csak a termékeny időszakban emelkedik, majd fokozatosan csökken?

2021. júl. 9. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van hogy emelkedik, de néha a kb semmiből kiugrik nekem.
2021. júl. 9. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:

szia. én is ebben a hónapban kezdtem. 28 naposak a ciklusaim így 11. ciklusnapon kezdtem, ez van a leírásban. nekem 11-12. napon halvány 2. csíkok = negatív, 13. ciklusnapon láthatóan erősödött, 24 órával később újra halvány lett. tudom, hogy még ez sem volt pontosan olyan erős mint a kontrollcsík, de sztem egyértelműen nekem ez a pozitív. amúgy részben érzem is az ovut, kis szurkálásokkal, apró görcsölgetéssel illetve folyásom is van, így stimmelhetett a dolog :)

[link]

2021. júl. 9. 17:20
 3/9 A kérdező kommentje:

Én igazából kíváncsiságból hamarabb kezdtem tesztelni. 7. napon tegnap és a mai szemmel láthatóan erősebb lett. Ezért tettem fel a kérdést hogy ilyen hamar más erősödhet? Még ilyen mértékben. Nem értek még úgy hozzá.

Szurkolok utolsó😊

2021. júl. 9. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. tudsz képet feltenni? az, hogy erősödik nem biztos, hogy azt jelenti már lh csúcson vagy, elvileg az első pozitív utáni negatív napon a jó :) meg a legerősebb számít majd pozinak. de nem kizárt, hogy elébb van neked :)
2021. júl. 9. 19:02
 5/9 A kérdező kommentje:

[link]

Az első tegnapi a második mai, negatív mindkettő, de erősödött. Nyílván ebből még nem lehet következtetést lévő ni, csak meglepődtem.

Mondjuk volt már hogy 26 napra jött meg.

2021. júl. 9. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Sztem még fog erősödni :) de az is lehet, hogy ebben a hónapban neked most korábban van. Mondjuk akkor lehet a ciklus is rövidebb lesz
2021. júl. 9. 22:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Sajnos nem hogy erősödnének, de gyengültek a tesztjei :(

Féleh hogy valami hormonális probléma áll az Lh ingadozásom mögött...

Mindenesetre, ha ebben a hónapban megjön, max még a következő ciklust tesztelem, aztán megyek dokihoz vérképet nézetni első sorban.

Teljesen lehangolt vagyok most, így lehet nem sok esély van a babára🥺

Azért 2-es remélem nálad minden rendben lesz 🙂

2021. júl. 11. 09:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam nem erősödött egyenletesen, egyszer csak erős volt. Attól is függ, mikor csinálod a tesztet, mikor ittál, pisiltél utoljára.
2021. júl. 12. 13:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Végül nem tudom miért erösödött közvetlen a mensi után 2 napig,aztán gyengült, de a ciklus közepe körül már erős pozi volt az lh teszt, együtt is voltunk párommal és azóta van pocaklakó😍
2021. okt. 25. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!