Lehet múlt hónapban ezért nem sikerült?
Sziasztok.
Előző hónapban nem sikerült a baba projekt. (3.próbálkozós hónap)
A ciklusaim 28 naposak és egy telefonos alkalmazást használok. A ciklus első napja május 20 volt és 24.ig tartott. A telefon szerint 30tól volt termékeny időszak, akkor csak 31.én és elsején voltunk együtt az ovum pedig elvileg 3. án volt. Ebből sikerülhetett volna, nem?
Most használtam ovulációs tesztet. Ciklus első napja 18. és 21.ig tartott. Elvileg 29től van termékeny időszak, 29.én voltunk együtt, a telefon 3.ra rakta az ovut, akkor is.. viszont én másnap 4.én teszteltem pozitív ovulációt és másnap 5.én voltunk együtt.
A véleményetekre lennék kíváncsi ezzel kapcsolatban.
Tudom, hogy 3 hónap nem a vilàg vége és akkor hogy bírnám ki a 9 hónapot.. én lennék a vilàg legboldogabb embere. :)
Köszönöm, ha válaszoltok
Csodás napot Mindenkinek
De ha 17 napon volt pozitív az ovu teszt az első negatív napon van a tűszőrepedés.
Én úgy tudom!
Köszi de nem kértem ilyen kioktató válaszokat kedves #22-es.. lehet sok embernek, akik babát akarnak hamarabb összejönne, ha figyelik mikor van ovu :-)
Imádom, amikor csak okoskodni jönnek az emberek és azt sem tudják mi van a háttérben. Szóval köszönöm. Nem fogok magyarázkodni. Szép napot.
27-es tényleg érdekes, én a 26-ost vagyok, nem tudom mi rosszat írtam
ha valaki csak akkor szexel mikor peteérés van, akkor azt szólják le, hogy görcsösen akarja :D én csak abban az egy hétben figyelek, a többi 3-ban élvezzük az életet :D
ovu teszt sem hülyeség szerintem, a 21. században egy nő jó ha tisztában van a saját ciklusával és a tudatos családalapítás egyre inkább az életünk része... sőt én még hónapokkal előbb elkezdtem terhesvitamint is szedni, hogy próbálkozni kezdtük, ettől is biztos nagyon felelőtlen rossz anya vagyok :D pontozzák le ezt is nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!