Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet múlt hónapban ezért nem...

Lehet múlt hónapban ezért nem sikerült?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Előző hónapban nem sikerült a baba projekt. (3.próbálkozós hónap)

A ciklusaim 28 naposak és egy telefonos alkalmazást használok. A ciklus első napja május 20 volt és 24.ig tartott. A telefon szerint 30tól volt termékeny időszak, akkor csak 31.én és elsején voltunk együtt az ovum pedig elvileg 3. án volt. Ebből sikerülhetett volna, nem?

Most használtam ovulációs tesztet. Ciklus első napja 18. és 21.ig tartott. Elvileg 29től van termékeny időszak, 29.én voltunk együtt, a telefon 3.ra rakta az ovut, akkor is.. viszont én másnap 4.én teszteltem pozitív ovulációt és másnap 5.én voltunk együtt.

A véleményetekre lennék kíváncsi ezzel kapcsolatban.

Tudom, hogy 3 hónap nem a vilàg vége és akkor hogy bírnám ki a 9 hónapot.. én lennék a vilàg legboldogabb embere. :)

Köszönöm, ha válaszoltok

Csodás napot Mindenkinek

2021. júl. 7. 09:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

De ha 17 napon volt pozitív az ovu teszt az első negatív napon van a tűszőrepedés.

Én úgy tudom!

2021. júl. 7. 11:41
 22/28 anonim ***** válasza:
84%
Miért görcsölsz rá ennyire? Még csak 3. hónap de már alkalmazás, ovuteszt. Legyetek együtt 2-3 naponta amikor jólesik aztán ha sokáig nem jön a baba, ráérsz ilyenekkel. Full egészséges embereknél ha pontosan jókor vannak együtt sem 100% hogy sikerül. Ennyi nem elég hozzá.
2021. júl. 7. 11:45
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszi de nem kértem ilyen kioktató válaszokat kedves #22-es.. lehet sok embernek, akik babát akarnak hamarabb összejönne, ha figyelik mikor van ovu :-)

Imádom, amikor csak okoskodni jönnek az emberek és azt sem tudják mi van a háttérben. Szóval köszönöm. Nem fogok magyarázkodni. Szép napot.

2021. júl. 7. 11:59
 24/28 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem semmi kioktatás nem volt a 22-es kommentjében... Nem vagy kicsit sértődékeny? :)
2021. júl. 7. 12:15
 25/28 anonim ***** válasza:
83%
Szexeljetek kétnaponta, akkor nem tudjátok elszalasztani, és nem kell tesztelni meg számolgatni :)
2021. júl. 7. 12:30
 26/28 anonim ***** válasza:
48%
Én a 2. próbálkozós hónaptól (azaz a mostani :D) nézem ovuteszttel. Heti 4-5 alkalommal van szex általában amúgy is de munkából adódóan volt, hogy a férjem éppen akkor nem volt itthon amikor amúgy ovu lenne (előtte csak naptárban követtem mikor van középidő). Mi covid betegség és oltás miatt szüneteltettük a gyermekvállalást hónapokra. Engem megnyugtat, hogy figyelhetem teszttel és akkor azokban a napokban odafigyelünk,hogy együtt tudjunk lenni, a hónap többi részében meg nem ezzel foglalkozom...
2021. júl. 7. 13:19
 27/28 anonim ***** válasza:
54%
Azok lettek lepontozva akik jókat írtak.èrdekes :)
2021. júl. 7. 19:13
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

27-es tényleg érdekes, én a 26-ost vagyok, nem tudom mi rosszat írtam

ha valaki csak akkor szexel mikor peteérés van, akkor azt szólják le, hogy görcsösen akarja :D én csak abban az egy hétben figyelek, a többi 3-ban élvezzük az életet :D

ovu teszt sem hülyeség szerintem, a 21. században egy nő jó ha tisztában van a saját ciklusával és a tudatos családalapítás egyre inkább az életünk része... sőt én még hónapokkal előbb elkezdtem terhesvitamint is szedni, hogy próbálkozni kezdtük, ettől is biztos nagyon felelőtlen rossz anya vagyok :D pontozzák le ezt is nyugodtan :)

2021. júl. 7. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!